xcounter
#

Кидок з 90-х: просте пояснення навіщо РФ псевдореферендуми та оголошення контртерористичної операції

Чергова "многоходовочка" Путіна у стилі бандитського Петербурга
Чергова "многоходовочка" Путіна у стилі бандитського Петербурга
5530

Схоже, що всіх рашистів вже невдовзі чекає справжній "кидок" від Кремля у стилі бандитського Петербурга

Проведення РФ псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях України було одразу сприйнято, як загроза застосування Кремлем ядерної зброї, хоча й у прямій мові Путіна ця погроза адресувалась абстрактному Заходу, а не Україні.

Також не зовсім зрозумілою залишився сенс висловлювання рашиського депутата Сєргєя Міронова, а також гауляйтера анексованого Криму Сєргєя Аксенова, які заяви, що після "входження" частини окупованої території України до РФ буде проголошена контртерористична операція, яка має замінити так звану "спеціальну воєнну операцію".

Читайте також: "Уралвагонзавод" знайшов "застосування" для рашистських Т-72, з яких украли башту
мобилизация

Враховуючи те, що весь світ, включно з найближчими союзниками РФ на кшталт Сербії не збирається визнавати псевдореферендуми, цілком можливо, що за цим криється дещо інше ніж безперспективне гримання ядерною зброєю, використання якої стане, відповідно до заяви США, катастрофою для самої РФ.

Існує вірогідність того, що весь цей "хоровод" з поглинанням окупованих територій та оголошення контртерористичної операції направлений саме на вирішення "внутрішніх" питань у самій РФ, а не "зовнішніх". Тим паче, що він відбувається паралельно з мобілізацією.

Якщо брати юридичну площину питання, то треба враховувати наступне. За чинними у РФ законами військовослужбовці не можуть направлятися за межі РФ без підписання контракту.

Але як тільки окремі території Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецьких областей Кремль оголосить "російськими", то для того щоб перетворитися там на "вантаж 200" рашистам не буде потреби підписувати будь-який контракт. Більше того, його будуть насильно розривати з боку Міноборони РФ, бо потреби у ньому більше немає.

Тобто жодних 53 долари на день та трьохмільйонних виплат у рублях за підписання чи у випадку перетворення на "вантаж 200", чи хоча б 300 тисяч рублів за важке поранення - нікому з рашистів більше не світить.

Сенс для Кремля вкрай простий - 58 тисяч ліквідованих рашистів в Україні це майже три мільярди доларів лише на "гробові, а з "чмобіками" ці цифри взагалі "полетять у космос".

Більше того, проведення "спеціальної воєнної операції" передбачає те, що вона проходить поза межами РФ, бо офіційно для рашистів вона проходить "на території України" та "ЛНДР". Тобто військовим необхідно банально платити "добові" передбачені за бойові дії за кордоном, а це додаткова надбавка у розмірі до 50% від окладу. Тепер і її Кремль, після формального розширення власної території легко може знімати.

Таким чином оголошення Кремлем будь-яких територій України "російськими" цілком може бути "кидком" у стилі 90-х всіх військових-контрактників та "чмобіків", а також дозволяє направляти на війну навіть строковиків, бо вони юридично для РФ не покидають території країни.

Читайте також: Фінляндія розпочала навчання повітряних сил з базування на автотрасах перед масштабними маневрами Ruska-22 (фото та відео)
ТЕГИ Війна