xcounter
#

Навіть для показової підготовки мобілізованих у РФ залучили курсантів, а "чмобікам" не видали не тільки каски, а й взуття (відео)

5347
За мобілізованими у РФ вже закріпилось "чмобіки"
За мобілізованими у РФ вже закріпилось "чмобіки"

І це офіційне відео від міноборони РФ за участі "цілого" Шойгу, що коїться у реальності - навіть страшно уявити

Про перебіг підготовки та забезпечення нової порції рашиського гарматного м'яса за так званою частковою мобілізацією у РФ вже відомо достатньо багато, як і прогнозувалось вона зіткнулась з показовими проблемами: немає засобів індивідуального бронезахисту, адекватної форми, медичного забезпечення та навіть банальних матраців у містах зосередження.

У цій ситуації вкрай показовим є офіційно розповсюджене відео з підготовки мобілізованих, яку особисто перевірив так званий міністр оборони РФ Сергєй Шойгу. Треба враховувати, що це саме "показове" відео від самого міноборони РФ, яке має демонструвати все найкраще на що здатне рашиська армія.

Читайте також: "Уралвагонзавод" знайшов "застосування" для рашистських Т-72, з яких украли башту

Воно зняте на одному з навчальних центрів Західного військового округу, який завжди отримував все найкраще та найновіше, а також вважався одним з найбільш підготовлених та боєздатних. Більше того, не виключено, що на відео взагалі одна з підмосковних частин.

Перше що кидається в очі, це те, що мобілізовані проходять навчання без бронежилетів та шоломів. А саме навчання проводять звичайні курсанти військового вишу. Якість навчання, коли такий "інструктор" сам виходить на лінію вогню (навіть значи, що через візит міністра оборони РФ у автоматі немає бойка) цілком прогнозована.

Ще один аспект, не те що "броників", всім не вистачило навіть взуття. У епізоді з "евакуацією пораненого", на ногах одного з бійців звичайні кеди.

мобілізація рф

І знову - це було показове відео, де все мало бути "ідеально". Які справи в інших центрах підготовки, особливо на ті до куди начальство взагалі не заглядає - зовсім не важко уявити.

Читайте також: У Німеччині оголосили строки передачі першого ЗРК IRIS-T SLM для України та загальну кількість
ТЕГИ Війна