xcounter
#

Схоже, що не всі мобілізовані рашисти доїдуть на фронт: бійки по дорозі, хто кому "чебурек", літня форма та утилізація ще у літаку (відео)

Схоже, що не всі мобілізовані рашисти доїдуть на фронт: бійки по дорозі, хто кому "чебурек", літня форма та утилізація ще у літаку (відео)
48353

Можливо мобілізація у розмірі 300 тисяч на першому етапі Кремлем була оголошена одразу з урахуванням втрат під час "маршу" до пунктів підготовки

Те що мобілізація у РФ відбувається з максимальним поспіхом та традиційним для Кремля вкрай низьким ступенем підготовки - стало відомо одразу. На її фактично третій день з'явився новий масив фото та відео, з яких Defense Express відібрав найбільш характерні.

В першу чергу, "стрункість рядів" мобілізованих, відчуття "воєнного братерства" одразу підкосила взаємна нелюбов та принизливе ставлення один до одного різнобарвного національного складу РФ. Бійки ще під час відправлення до пунктів підготовки - перше, з чим зіткнулись мобілізовані.

Читайте також: Рашисти почали за гроші продавати техніку ЗСУ: за бронеавтомобіль "Тигр" - 5 тисяч доларів, за танк 50 тисяч (відео)

Хто там кого називає "чебуреком", як вже сегментовані за принципом національності збройні сили РФ "перетравлять" нове поповнення і як розквітне "землячество" у підрозділах - тема окрема і вкрай цікава. Майже як програма "У світі тварин".

Але окрім національних протиріч ніхто не скасовував й "побутові" бійки після алкоголю з питаннями "ти чо".

Але необхідно відмітити й ще один вкрай цікавий факт. Поспіх з перекидання мобілізованих, який міг призвести до втрати боєздатності майбутнього особового складу ще на "марші". На це звернули увагу користувачі одного відомого форуму, присвяченого військовій тематиці.

На фото та відео - перекидання військово-транспортним літаком Ан-12 з Магадана мобілізованих. Але справа в тому, що у цього літака вантажна кабіна, в якому розмістились призвані - не герметизована, в неї є лише невеликий, на 10 осіб, герметичний відсік для техників та, звісно, герметична кабіна екіпажу. Тобто десь сотня "мобіків" під час польоту з Магадана до Хабаровська чи до Нерюнгі (де їх можливо пересадити "на залізницю") дальністю 1500 км на швидкості до 400 км/год та висоті до 4 км дізнаються всі радощі такого польоту. А саме: температура за бортом та протяги у салоні до -25 градусів.

Ще одне відео, де 63-річний пенсіонер, підполковник запасу призваний за мобілізацією попри перевищення граничного віку перебування у запасі до 55 років для підполковників, жаліється на свою долю. На відео він називає навіть місце проведення двотижневої підготовки у населеному пункті Прудбой у Волгоградській області (224-ий загальновійськовий учбовий центр).

Але окрім цього вкрай важливо звернути увагу, що він вже отримав комплект форми - літньої форми. А максимальна температура вдень зараз там до 20 градусів вдень, а у наступну неділю у цьому регіоні РФ вночі вже обіцяють у ночі бадьорих 6 градусів, поки що тепла.

Читайте також: Більше САУ для ЗСУ: домовляємося з країною, яка вже передала Україні майже чверть своїх новітніх артсистем
ТЕГИ Війна