xcounter
#

Рашисти почали за гроші продавати техніку ЗСУ: за бронеавтомобіль "Тигр" - 5 тисяч доларів, за танк 50 тисяч (відео)

48664
Рашисти почали за гроші продавати техніку ЗСУ: за бронеавтомобіль "Тигр" - 5 тисяч доларів, за танк 50 тисяч (відео)

У рашистів з'явилась можливість заробити за один день більше ніж обіцяло міноборони РФ ще до мобілізації, достатньо лише здати техніку та озброєння

Рашисти потрохи починають продавати техніку Збройним Силам України за спеціальною "програмою". Результат такого обміну 5 тисяч доларів за бронеавтомобіль "Тигр", який на праві повної анонімності був проданий одним з військовослужбовців армії РФ.

Відповідне відео записав голова Миколаївської ОДА Віталій Кім, де показав викуплену бронетехніку, стан який хоч і далекий від ідеального, зокрема замість штатної кришки від фільтра - кришка від каструлі. Але най буде.

Читайте також: Попри ризики, що РФ може "вполювати" технології: у США наполягають на передачі ЗСУ потужних БПЛА

Механізм "програми" максимально простий - телеграм канал "Николаевский Ванёк", на анонімний бот який будь-який військовослужбовець збройних сил РФ може написати та домовитись про продаж техніки та озброєння.

Алгоритм дій максимально простий - залишити техніку чи озброєння поруч з фронтом, скинути координати та номер картки чи рахунку (будь-якого, друзів, родичів, хоч біткоїн-гаманець). Після цього інформація буде перевірена, після чого гроші будуть перераховані. Все абсолютно анонімно.

Ціни також доволі привабливі, військовослужбовцям армії РФ за танк готові платити 50 тисяч доларів, за БМП, БМД - 25 тисяч доларів, за РСЗВ - 15 тисяч, за САУ та іншу артилерію - 10 тисяч, за бронеавтомобілі - 5 тисяч доларів.

Також варто зазначити, що сума за танк еквівалентна майже 1000 дням виплат, які міноборони РФ обіцяла рашистам за участь у бойових діях. А здача звичайного бронеавтомобіля - еквівалент виплаті за тяжке поранення, чи виплатам одразу за чотири легких поранення. До речі, чи залишиться такий рівень виплат для рашистів після мобілізації - поки не відомо.

Читайте також: Російська 144-а мотострілецька дивізія залишилася без генерала: удари ЗСУ відправили його "відпочивати"
ТЕГИ Війна