xcounter
#

Питання загрози ядерного удару РФ - "дуже серйозне" та матиме катастрофічні наслідки для РФ - радник Білого Дому

3620
Питання загрози ядерного удару РФ - "дуже серйозне" та матиме катастрофічні наслідки для РФ - радник Білого Дому

Питання навіть шантажу ядерною зброєю - ця прямий крок до прірви під назвою "кінець історії людства"

У США серйозно серьезно віднеслись до погроз РФ ядерною зброєю та вже попередили Кремль про наслідки. Про це у прямому ефірі американського каналу CBS радник Білого Дому з питань національної безпеки Джейк Салліван (Jake Sullivan).

"Це питання, до якого ми повинні поставитися дуже серйозно [ориг. - deadly seriously], тому що це питання надзвичайної серйозності - можливе застосування ядерної зброї вперше після Другої світової війни. Ми прямо, приватно, на дуже високому рівні повідомили Кремлю, що будь-яке використання ядерної зброї призведе до катастрофічних наслідків для РФ, що Сполучені Штати та наші союзники дадуть рішучу відповідь. І ми чітко й конкретно сказали, до чого це призведе", - заявив Джейк Салліван.

Читайте також: У РФ офіційно підтвердили - будуть мобілізувати студентів очної форми навчання та приглядаються до мігрантів до 50 років

Також він додав, що США та союзники будуть продовжувати підтримку України в її зусиллях захистити свою країну. Водночас що саме мається на увазі "рішучої відповіді" з катастрофічними для РФ наслідками деталізовано не було.

искандер

Водночас питання відсічі та розплати за застосування ядерної зброї для США та усього світу в цілому має вирішальне значення. Справа в тому, що шантаж ядерною зброєю, який зараз здійснює РФ, у випадку навіть мінімальних натяків на успіх, відкриває прямий шлях для будь-якої іншої країни з ядерною зброєю проводити аналогічні дії. Також це стане стимулом всіх інших країн отримати ядерну зброю у свій арсенал, як для свого убезпечення, так і для маніпулювання нею.

Все це призводить до того, що доволі умовна рівновага відносно ядерної зброї, в якій світ перебував з 1945 року, попри навіть розширення кількості країн ядерного клубу, буде знищена. А це вже є прямим шляхом для вкрай швидкого завершення історії людства взагалі.

Читайте також: Перед контрнаступом на Харківщині ЗСУ знищили важливий об’єкт рашистів в Куп’янську (фото)
ТЕГИ Війна