xcounter
#

Приклад для України: ASELSAN уклала контракти на постачання комплексів РЕБ турецькому війську

1617
ASELSAN постачатиме засоби РЕБ ЗС Туреччини
ASELSAN постачатиме засоби РЕБ ЗС Туреччини

Компанія ASELSAN, що є одним з флагманів турецької оборонної промисловості, підписала з Державним агентством з питань оборонної промисловості Турецької Республіки (тур. - Savunma Sanayii Başkanlığı, SSB) угоди на реалізацію проекту розробки комплексів радіоелектронного захисту та радіоелектронної боротьби

Інформація про угоди розміщена на Платформі публічного розкриття інформації (англ. - Public Disclosure Platform, абревіатура тур. - KAP) з посиланням на ASELSAN. Суму контрактів визначено у розмірі 700 млн турецьких лір та 85 млн доларів США.

Повідомляється, що постачання комплексів намічено на період з 2024 по 2026 роки.

Читайте також: ​В Туреччині показали нову безпілотну авіаційну ударну систему для застосування 81 мм боєприпасів Togan (відео)
ASELSAN уклала контракти на постачання комплексів РЕБ турецькому війску, Defense Express
Компанія ASELSAN є одним з флагманів турецької оборонної промисловості

Як пишуть турецькі ЗМІ, на платформі KAP виставлене повідомлення такого змісту: "Між ASELSAN та Державним агентством з питань оборонної промисловості Турецької Республіки було підписано угоду щодо проекту засобів електронної боротьби, вартістю 700 000 000 турецьких лір та 85 000 000 доларів США. У контексті цієї угоди поставки будуть здійснюватися у 2024-2026 роках".

Платформа публічного розкриття інформації (KAP) – це турецька електронна система, за допомогою якої публічно оприлюднюються електронно підписані повідомлення, які вимагаються ринками капіталу та правилами Стамбульської фондової біржи (Borsa Istanbul).

ASELSAN уклала контракти на постачання комплексів РЕБ турецькому війску, Defense Express
ASELSAN пропонує численні рішення в сфері радіоелектронного захисту та радіоелектронної боротьби

Раніше Defense Express повідомляв, що компанія ASELSAN створила серію нетрадиційних засобів РЕБ, які мають гнучку архітектуру, є простими в управлінні й користуванні та легко перепрограмовуються в залежності від конкретних завдань і умов бойової обстановки, а також про те, що Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту.

ASELSAN уклала контракти на постачання комплексів РЕБ турецькому війску, Defense Express
Комплекс радіотехнічної розвідки Gekata від "НВЦ Інфозахист", що встановлено на БПЛА PD-2 від UkrSpecSystems зможе виконувати розвідку цілодобово, на відстані до 450 кілометрів від центру управління

Ми також писали про нові розробки вітчизняної компанії "НВЦ Інфозахист", що розробляє та серійно виготовляє засоби радіоелектронної та радіотехнічної розвідки, яка отримала 2 млн євро закордонних інвестицій на розробку новітнього комплексу РТР та представила його прототип на виставці "Зброя та Безпека-2021", що в серпні ц.р. пройшла в Києві.

Влітку команда Defense Express в ході Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та Безпека 2021", що з 15 по 18 червня 2021 року пройшла в Києві, зібрала величезну кількість відеоматеріалів, які розкрили всі деталі останніх напрацювань вітчизняного ОПК.

Читайте також: "Інфозахист" представив нову мобільну систему оптичної розвідки