xcounter
#

Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту

2406
Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту

Турецька оборонна компанія Aselsan, продовжує розширяти присутність в Україні. Черговим кроком, після реєстрації в Україні ТОВ "АСЕЛЬСАН УКРАЇНА" (Aselsan Ukraine LLC) та відкриття офісу у Києві, буде відкриття Центру технічного обслуговування та ремонту

Про це в інтерв’ю журналу Business Ukraine повідомив президент та генеральний директор компанії Aselsan Халук Гьоргюн.

"Я з гордістю повідомлю, що зараз ми наполегливо працюємо над планами створення незалежного сервісного центру в Києві. Основними напрямками діяльності цього Центр технічного обслуговування та ремонту (MRO Center) буде післяпродажна підтримка, технічне обслуговування та ремонт", - заявив Халук Гьоргюн.

Читайте також: Aselsan пропонує Збройним Силам України бойові модулі з дистанційним керуванням, які пройшли випробування
Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту, Президент та генеральний директор компанії Aselsan Халук Гьоргюн,Defense Express
Президент та генеральний директор компанії Aselsan Халук Гьоргюн

Президент та генеральний директор компанії Aselsan також висловив сподівання на розширення присутності продукції компанії в Україні. "У ТОВ "АСЕЛЬСАН УКРАЇНА" ми надаємо пріоритет місцевим потребам. Це означає пропонувати широкий вибір послуг – від промислової співпраці до післяпродажної підтримки, що надається на місцевому рівні в Україні. Завдяки широкому спектру інженерних, оборонних та комерційних рішень ми очікуємо значного прогресу на українському ринку та продовжуватимемо шукати нові можливості для подальшого розвитку локальної співпраці", - зазначив він.

Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту, Defense Express
Радіостанції Aselsan, що закуповуються в інтересах Збройних cил України, належать до сучасного сімейства засобів зв’язку, побудованих на основі технології software-defined radio (SDR)

Раніше Халук Гьоргюн представив в Україні можливості легких бойових модулів розробки та виробництва компанії Aselsan SARP Dual та SARP KPVT, що були встановлені на бронемашинах від НВО "Практика".

Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту, Defense Express
Президент та генеральний директор Aselsan Халук Гергюн, голова ради директорів НВО "Практика" Олег Висоцький, Посол Республіки Туреччина в Україні Ягмур Ахмет Гюльдере під час демонстрації можливості турецьких легких бойових модулів SARP Dual та SARP KPVT в Україні

"Це лише початок нашої співпраці тут в Україні. Попереду перед нами довга дорога і співпраця в інтересах різних користувачів. Це зробить нашу спільну роботу ще успішнішою", - заявляв тоді президент та генеральний директор компанії Aselsan, коментуючи подію.

Aselsan A.Ş. – турецька оборонна корпорація, яка займається дослідженнями, розробкою та виробництвом передової військової продукції для повітряних, наземних і морських сил. Компанія є одним з основних підрядників збройних сил Туреччини.

Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту, Defense Express
SARP KPVT з 14,5-мм кулеметом - на БТР "Хорунжий" від НВО "Практика" / Фото: Defense Express

У рейтингу 100 найбільших військово-промислових компаній світу за 2020 рік від американського видання Defense News компанія Aselsan посіла 48 місце (у рейтингу враховано прибутки від продажу продукції військового призначення світовими виробниками у 2019 році; про українські компанії в рейтингу можна дізнатися в матеріалі Defense Express).

Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту, Defense Express
SARP Dual з кулеметами 12,7 та 7,62-мм на "Козак-2" / Фото: Defense Express

Раніше Defense Express повідомляв, що турецькі радіостанції ASELSAN для Збройних сил України успішно пройшли перевірку Держспецзв’язку, а також те, що турецька оборонна компанія Aselsan відкрила власний офіс в Україні - відповідна компанія Aselsan Ukraine LLC була зареєстрована 1 вересня 2020 року.

Читайте також: Українські ракети від ДержККБ "Луч" отримає Катар: турецька компанія ASELSAN виграла контракт на поставку бойових модулів Serdar