xcounter
#

Компанія Aselsan відкрила офіс в Україні

2315
Компанія Aselsan відкрила офіс в Україні

Aselsan продовжує розширювати свою діяльність за кордоном

Турецька оборонна компанія Aselsan відкрила власний офіс в Україні. Відповідна компанія Aselsan Ukraine LLC була зареєстрована 1 вересня 2020 року.

Метою компанії є посилення співпраці з українською оборонною промисловістю, спільні науково-дослідні роботи та виробництво передових систем в Україні, а також експорт продукції до інших країн.

Читайте також: Олег Уруський про збройову співпрацю з Туреччиною та реформу ОПК: нові деталі
Aselsan Україна
Компанія Aselsan зробила черговий крок у співпраці з Україною

Aselsan A.Ş. – турецька оборонна корпорація, яка займається дослідженнями, розробкою та виробництвом передової військової продукції для повітряних, наземних і морських сил. Компанія є одним з основних підрядників збройних сил Туреччини.

У рейтингу 100 найбільших військово-промислових компаній світу за 2020 рік від американського видання Defense News компанія Aselsan посіла 48 місце (у рейтингу враховано прибутки від продажу продукції військового призначення світовими виробниками у 2019 році; про українські компанії в рейтингу можна дізнатися в матеріалі Defense Express).

Раніше Defense Express повідомляв, що турецькі радіостанції ASELSAN для Збройних сил України успішно пройшли перевірку Держспецзв’язку.

Такий висновок видала 30 червня 2020 року адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації після завершення тематичних досліджень щодо застосування у Збройних силах України радіостанцій ASELSAN PRC-9651, а також радіостанцій VRC-9661 та PRC-9661.

Радіостанції Aselsan
Радіостанції Aselsan, що закуповуються в інтересах Збройних cил України, належать до сучасного сімейства засобів зв’язку, побудованих на основі технології software-defined radio (SDR)

Нагадаємо, УКХ-радіостанції від компанії Aselsan стали переможцями у порівняльних випробуваннях, які пройшли у Збройних силах України, і закуповуються для оснащення частин Сухопутних військ, ракетних військ та артилерії, частин Протиповітряної оборони.

Крім низки додаткових угод про постачання радіостанцій, також було підписано офсетну угоду, яка дозволяє отримати сучасне програмне забезпечення та технології.

Читайте також: Туреччина зацікавилась українськими супутниками