xcounter
#

Aselsan пропонує Збройним Силам України бойові модулі з дистанційним керуванням, які пройшли випробування

Понад 3500 бойових модулів від Aselsan розміщені на 35 різних наземних та морських платформах
Понад 3500 бойових модулів від Aselsan розміщені на 35 різних наземних та морських платформах
5386

​Компанія ASELSAN, провідний постачальник бойових модулів, продовжує підтримувати зусилля своїх клієнтів, спрямовані на захист від асиметричних загроз, за допомогою передових бойових модулів з дистанційним керуванням.

Станом на сьогоднішній день понад 3500 бойових модулів успішно розміщені на 35 різних наземних та морських платформах у всьому світі.

Пілся проведення випробувань у різних умовах, ці модулі використовуються сухопутними військами, силами служби безпеки, службами берегової охорони та військово-морськими силами. Вони інтегровані на найрізноманітніших платформах від бронетранспортерів до основних бойових танків; від швидкохідних сторожових катерів до корветів і фрегатів у 21 країні світу.

Читайте також: Українські ракети від ДержККБ "Луч" отримає Катар: турецька компанія ASELSAN виграла контракт на поставку бойових модулів Serdar
Aselsan
Бойові модулі компанії Aselsan інтегровані до найрізноманітніших платформ

Окрім прямих продажів, ASELSAN пропонує також сучасні та надійні технологічні рішення із залученням місцевого виробництва та програм ToT (Time on Target - час нанесення удару по цілі).

У бойових модулях з дистанційним керуванням RCWS компанії ASELSAN використовується широкий перелік кулеметів, автоматичних гармат, автоматичних гранатометів та протитанкових ракет, в залежності від вимог користувача.

Стандартний набір функцій для сімейства RCWS включає стабілізацію, стеження за цілю, обчислення на основі балістичного методу, здатність точного контролю в нічний та денний час, а також експлуатацію за будь-яких погодних та морських умов.

Бойовий модуль SARP
Одна з версій бойового модулю SARP

Бойові модулі SARP, флагман сімейства для наземних платформ, поєднують в собі високоточні можливості для розвідки та ведення бойових дій з ефективною вогневою міццю, забезпечуючи стрілку надійний захист.

Понад 3500 бойових модулів від Aselsan розміщені на 35 різних наземних та морських платформах

До сімейства RCWS компанії ASELSAN входить не лише зброя, розроблена відповідно до стандартів НАТО. Окрім існуючих функцій система SARP-NSV інтегрується з 12,7-мм кулеметом. Крім того, модульна система SARP-ZAFER надає можливість перезаряджати кулемети безпосередньо на броньованому автомобілі, що забезпечує повний захист стрілка. За бажанням, система може інтегрується з кулеметами КПВТ 14,5 мм калібру.

Бойовий модуль SARP-ZAFER
Бойовий модуль SARP-ZAFER

Середньокаліберний представник сімейства бойових модулів NEFER компанії ASELSAN оснащений 25-мм або 30-мм автоматичною гарматою разом із додатковою можливістю інтеграції з кулеметами 12,7 мм та 7,62 мм калібру.

NEFER може бути оснащений 30-мм гарматою ЗТМ-1 або ЗТМ-2 в якості основної зброї, що є потенційно можливим варіантом для Збройних сил України і має значні шанси на успіх.

Aselsan
Результат стрільби з бойових модулів

ASELSAN має значний досвід операційної та логістичної підтримки завдяки успішно реалізованим міжнародним програмам у більш ніж 70 різних країнах. Компанія постійно підтримує своїх клієнтів протягом періоду експлуатації системи, завдяки створеній концепції обслуговування під час експлуатації, що гарантує важливу та своєчасну реакцію. Крім того, для забезпечення підтримки на місцях експлуатації в максимальному обсязі пропонуються навчання безпосередньо під час виконання службових завдань.

ASELSAN продовжує інвестувати у свої світові центри інженерії, виробничі потужності та центри сервісного обслуговування

Вважаючи місцеві потреби своїм найвищим пріоритетом, ASELSAN продовжує інвестувати у свої світові центри інженерії, виробничі потужності та центри сервісного обслуговування з метою забезпечення своєчасною підтримкою своїх користувачів по всьому світі. Відповідно до цієї точки зору, нещодавно створене ТОВ "АСЕЛСАН Україна" буде займатися, у тому числі, діяльністю у сфері виробництва і сервісного та технічного обслуговування бойових модулів RCWS.

ASELSAN також пропонує можливості локалізації виробництва бойових модулів RCWS, у разі інтересу до них з боку Збройних Сил України.

Читайте також: Компанія Aselsan відкрила офіс в Україні