xcounter
#

Лінійка засобів радіоелектронного придушення від ASELSAN: комплексний захист від різних загроз

Ihansavar - система постановки перешкод ворожим БпЛА
Ihansavar - система постановки перешкод ворожим БпЛА
1486

ASELSAN створила серію нетрадиційних засобів РЕБ, які мають гнучку архітектуру, є простими в управлінні й користуванні та легко перепрограмовуються в залежності від конкретних завдань і умов бойової обстановки.

Радіочастота є одним з найпоширеніших і ефективних інструментів, які використовуються на сучасному полі бою. Так, радіочастоту можна використовувати для дистанційної активації вибухового пристрою або перехоплення управління ворожого дрона.

З урахуванням характеристик конкретного сегмента електромагнітного спектра за допомогою радіочастот можна створити невидимий бар'єр, який забезпечить захист від можливих непередбачуваних загроз.

Читайте також: Aselsan пропонує замовникам новий лазерний комплекс прицілювання і портативну електронно-оптичну систему наведення та розвідки
ASELSAN
Ihansavar - система постановки перешкод ворожим БпЛА; KIRPL - система нейтралізації саморобних вибухових пристроїв

Для таких випадків ASELSAN створила серію нетрадиційних засобів РЕБ, які мають гнучку архітектуру, є простими в управлінні й користуванні та легко перепрограмовуються в залежності від конкретних завдань і умов бойової обстановки.

Ці системи мають програмовані параметри і здатні придушувати сигнали тієї чи іншої потужності на певних ділянках спектра або навіть ізолювати від придушення окремі ділянки, які використовуються власними підрозділами.

ASELSAN
KANGAL - система нейтралізації СВП, боєприпасів, ворожих дронів; GERGEDAN - система нейтралізації СВП і ворожих дронів

Крім того, в залежності від конкретних умов застосування ці системи пропонуються в різних конфігураціях: портативній або для монтування на автомобілях чи стаціонарних об'єктах.

У пропонованих фірмою системах параметри радіоелектронного придушення можна адаптувати під вимоги конкретного замовника в залежності від характеристик електромагнітного спектра в тому чи іншому районі. Для захисту від загроз в різних умовах бойової обстановки ASELSAN пропонує більше сотні різних конфігурацій параметрів придушення.

ASELSAN пропонує своїм замовникам необхідну технічну підтримку протягом усього життєвого циклу поставлених виробів. При цьому всі роботи здійснюються на першу вимогу замовника та на високому якісному рівні.

ASELSAN
SAPAN - система нейтралізації радіокерованих СВП; OPKAR - портативна система постановки радіоперешкод; KOVAN - портативна система придушення сигналів глобального мобільного зв'язку GSM

Крім надання послуг технічного супроводу компанія проводить і підготовку місцевих фахівців. Це необхідно для того, щоб більша частина робіт з технічного обслуговування відповідної техніки могла здійснюватись безпосередньо в місцях, де ця техніка базується чи використовується.

У центрі уваги компанії ASELSAN завжди були потреби й вимоги її замовників на місцях. Компанія постійно вкладає кошти в розвиток своєї закордонної інфраструктури із розробки, виробництва та технічної підтримки, що дає їй змогу оперативно реагувати на запити своїх замовників по всьому світу.

Саме тому діяльність компанії ASELSAN UKRAINE LLC охоплює не тільки сферу спільного виробництва, але й і послуги з технічного обслуговування своєї продукції в Україні.

Читайте також: Aselsan та L3Harris: В ЗСУ визначились де та якими радіостанціями будуть комплектуватися підрозділи (відео)