xcounter
#

Aselsan пропонує замовникам новий лазерний комплекс прицілювання і портативну електронно-оптичну систему наведення та розвідки

Aselsan продовжує працювати над удосконаленням своїх авіаційних боєприпасів для задоволення потреб замовників
Aselsan продовжує працювати над удосконаленням своїх авіаційних боєприпасів для задоволення потреб замовників
1345

Один з провідних світових виробників високотехнологічної оборонної продукції Aselsan (Туреччина) пропонує бюджетне рішення для високоточного ураження окремих важливих цілей.

Йдеться про комплекс лазерного наведення Laser Guidance Kit (LGK). Цей недорогий комплект обладнання забезпечує високу точність наведення і гарантоване ураження цілей противника, тобто саме те, що необхідно для ведення ефективного сучасного бою.

Комплекс LGK
Комплекс LGK можна встановити на некеровані авіаційні бомби, і таким чином перетворити їх на високоточні засоби ураження,

Особливо важливим є те, що в цій розробці реалізовані новітні технології високоточного наведення, які дозволяють мінімізувати ризики для цивільного населення та об'єктів інфраструктури.

Читайте також: Українські ракети від ДержККБ "Луч" отримає Катар: турецька компанія ASELSAN виграла контракт на поставку бойових модулів Serdar

Aselsan продовжує працювати над удосконаленням своїх авіаційних боєприпасів для задоволення потреб замовників по всьому світу.

Крім винищувачів F-16 і F-4, комплекс LGK затверджений для використання на літаках Су-25

Комплекс LGK можна встановити на некеровані авіаційні бомби МК-81 (масою 55 кг), МК-82 (110 кг), МК-83 (220 кг) або МК-84 (440 кг), а також OFAB-250 (110 кг) і таким чином перетворити їх на високоточні засоби ураження, які за допомогою лазерного цілевказівника наводитимуться на ціль за відбитим від неї лазерним променем, причому навіть в умовах активних радіоелектронних перешкод.

Крім винищувачів F-16 і F-4, комплекс LGK, який нещодавно був затверджений для використання на літаках Су-25, в даний час вже перебуває на озброєнні армії однієї з країн-замовників ASELSAN і готується до прийняття на озброєння ВПС цієї країни для оснащення літаків відповідних моделей.

комплекс DORUK
Легкий, компактний електронно-оптичний комплекс DORUK розроблений для використання в підрозділах піхоти і спецназу

ASELSAN має 30-річний досвід у сфері розробки й виробництва електронно-оптичних систем. Всі ці розробки довели свою ефективність в реальних умовах експлуатації. Сьогодні їх використовують армії більш як 30-країн світу, в тому числі і Збройні сили України.

ASELSAN створила цілу низку електронно-оптичних систем різного призначення, здатних змінити правила гри на полі бою, і це є ще одним свідченням провідних позицій компанії в цій сфері.

ASELSAN
Компанія ASELSAN поставила на міжнародний ринок більш як 200 тисяч збройових прицілів

Розроблені компанією рішення призначені для застосування в різних системах озброєнь. Йдеться, перш за все, про прицільні комплекси та портативні електронно-оптичні засоби наведення й розвідки, які необхідні для ведення ефективного бою в найрізноманітніших умовах бойового середовища.

На сьогоднішній день компанія ASELSAN поставила на міжнародний ринок більш як 200 тисяч збройових прицілів, які успішно використовуються збройними силами багатьох країн світу.

Приціл T300D
Приціл T300D розроблений як в автономній версії, так і у вигляді пристрою з кліпсою.

Лінійки збройових прицілів, які компанія розробила з урахуванням оцінок і зауважень користувачів, можна умовно розділити на три основні категорії. Це денні приціли, нічні приціли і теплові приціли.

До сімейства денних прицілів компанії входять приціли для ведення ближнього бою, оптичні приціли подвійного збільшення для ведення бою на середніх дистанціях, а також снайперські приціли великої дальності. При цьому компанія системно працює над створенням нових рішень для задоволення постійно зростаючих вимог своїх військових замовників.

Нічний приціл по суті являє собою засіб нічного бачення, який за допомогою спеціальної кліпси кріпиться попереду денного або снайперського прицілу і таким чином дозволяє вести вогонь в темну пору доби.

Van Cat Fusion
У новітньому збройовому прицілі Van Cat Fusion реалізована технологія суміщення нічного і теплового зображень

Лінійка теплових прицілів складається з автономного прицілу T300S і прицілу T300D, який розроблений як в автономній версії, так і у вигляді пристрою з кліпсою.

У новітньому збройовому прицілі Van Cat Fusion реалізована технологія суміщення нічного і теплового зображень, що дозволяє стрілку бачити свою ціль одночасно і в нічному і в ІЧ тепловому спектрах.

На сьогодні компанія поставила на експорт по всьому світу понад 35 тисяч портативних електронно-оптичних пристроїв, які, згідно з оцінками користувачів, відмінно зарекомендували себе в реальних умовах експлуатації. Це електронно-оптичні сенсорні комплекси, тепловізори, окуляри нічного бачення і портативні лазерні далекоміри.

Легкий, компактний електронно-оптичний комплекс посиленої конструкції DORUK розроблений для використання в підрозділах піхоти і спецназу, а також може застосовуватися в комплексі з системами артилерійської розвідки. До складу комплекса входять охолоджуваний тепловізор, денна телевізійна камера високої роздільної здатності, лазерні далекоміри, лазерний цілевказівник, цифровий магнітний компас та приймач супутникової навігації GPS. У випадках, коли для виконання поставлених завдань достатньо тільки охолоджуваного тепловізора, оптимальнім рішенням є використання системи під назвою EYE-MOBILE (полегшена версія комплексу DORUK).

Модифікація EXPLORER важить менше 1 кг і складається з неохолоджуваного тепловізора, цифрового магнітного компаса, приймача GPS і лазерного далекоміра.

Крім того, компанія пропонує монокулярний пристрій ІЧ теплового діапазону Т100, який може використовуватися в якості тепловізора або теплового прицілу. Завдяки своїм компактним габаритам цей пристрій може встановлюватися на бойовому шоломі чи зброї або використовуватися в якості портативного засобу для розвідки тактичної обстановки.

Для ведення бойових дій в нічний час компанія пропонує три варіанти пристрою, і будь-який з них можна встановити на шоломі або при необхідності нести в руках.

Розроблені компанією лазерні далекоміри ALRF S-50, ALRF L-100 і GZM-03 призначені для вимірювання відстаней на коротких, середніх і великих дистанціях, відповідно.

На сьогоднішній день компанія ASELSAN поставила на міжнародний ринок більше ніж 200 тисяч збройових прицілів, які успішно використовуються збройними силами багатьох країн світу. ASELSAN має великий досвід в сфері оперативного та матеріально-технічного забезпечення своєї продукції в більш ніж 70-ти країнах світу.

Aselsan системно працює над створенням нових рішень для своїх військових замовників

Технічний супровід здійснюється протягом всього життєвого циклу поставлених виробів. При цьому всі роботи здійснюються на першу вимогу замовника та на високому якісному рівні.

Крім надання послуг технічного супроводу компанія проводить і підготовку місцевих фахівців. Це необхідно для того, щоб більша частина робіт з технічного обслуговування відповідної техніки могла здійснюватись безпосередньо в місцях, де ця техніка базується чи використовується.

Aselsan
Компанія Aselsan системно працює над створенням нових рішень для задоволення постійно зростаючих вимог своїх військових замовників.

У центрі уваги компанії ASELSAN завжди були потреби й вимоги її замовників на місцях. Компанія постійно вкладає кошти в розвиток своєї закордонної інфраструктури із розробки, виробництва та технічної підтримки, що дає їй змогу оперативно реагувати на запити своїх замовників по всьому світу.

Саме тому діяльність компанії ASELSAN UKRAINE LLC охоплює не тільки сферу спільного виробництва, але й і послуги з технічного обслуговування своєї продукції в Україні.

Читайте також: Aselsan пропонує Збройним Силам України бойові модулі з дистанційним керуванням, які пройшли випробування