xcounter
#
З 15 по 18 червня ц.р.  в Києві пройдуть виставка "Зброя та Безпека – 2021" та віакосмічний салон "Авіасвіт – ХХІ" / Фото: МВЦ

​Багато чого буде представлено вперше: наступного тижня пройдуть "Зброя та Безпека" та "Авіасвіт – ХХІ"

З 15 по 18 червня ц.р. в Києві пройдуть виставка "Зброя та Безпека – 2021" та віакосмічний салон "Авіасвіт – ХХІ" / Фото: МВЦ
3706

Вже наступного вівторка Міжнародний виставковий центр, що в Києві, розкриє двері для відвідувачів Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та Безпека – 2021" та Міжнародного авіакосмічного салону "Авіасвіт – ХХІ". Виставки пройдуть протягом чотирьох днів з 15 по 18 червня

Організатори планують, що цьогоріч найновіші розробки у сфері оборони та авіакосмічної галузі представлять 332 підприємства, у т.ч. 35 іноземних компаній з 13 країн Світу.

В Києві пройдуть виставки
Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та Безпека" та Міжнародний авіакосмічний салон "Авіасвіт – ХХІ" - це основні міжнародні заходи військово-технічного характеру, що проходять в Україні

Про зацікавленість іноземних компанії в українському ринку може свідчити той факт, що Стратегічним партнером цьогорічного авіакосмічного салону "Авіасвіт-ХХІ" виступає Embraer – всесвітньовідомий авіабудівний конгломерат з Бразилії.

Читайте також: Легка плаваюча БМП "Кевлар-Е": виробник розсекретив подробиці (фото)
В Києві пройдуть виставки
Одним з основних продуктів, що може просувати Embraer в Україні, є легкий турбогвинтовий штурмовик Embraer EBN-314 Super Tucano

Свій стенд в МВЦ розгорне і Lokheed Martin (CША) – перша у світовому топ-100 рейтингу компаній за обсягами продажів озброєння та військових послуг у 2019 р. (згідно з даними SIPRI – Стокгольмського міжнародного інституту досліджень проблем миру).

В Києві пройдуть виставки
Винищувач п'ятого покоління на фоні цехів Lockheed Martin Corporation

Відзначиться на заходах у Києві і Firefly Aerospace Inc (США) – компанія вихідця з України бізнесмена Максима Полякова, що має контракти з НАСА на доставку вантажів на Місяць в рамках програми CLPS проекту Артеміда.

В Києві пройдуть виставки
Легка ракета-носій від Firefly Alpha. Осінь 2020 року

Представить власну експозицію також міністерство економічного розвитку, праці та технологій Республіки Польща.

Відвідувачі МВЦ наступного тижня зможуть познайомитись і з досягненнями української команди молодих інженерів, фізиків, астрономів і ентузіастів космосу Fireway, яка вийшла переможцем хакатону NASA Space App Challenge в категорії "Найкраще використання технологій". Тоді українці представили універсальний космічний коннектор, що дозволяє заправляти супутники прямо на орбіті, продовжуючи їх термін служби.

В Києві пройдуть виставки
Відкриття виставки "Зброя та Безпека - 2021" / Фото: МВЦ

На виставці "Зброя та Безпека – 2021" українській громадськості будуть представлені результати кооперації компаній Нібулон (м. Миколаїв) і OCEA (Франція) у виробництві катерів берегової охорони, що будуються в інтересах Державної прикордонної служби України. Цей проект реалізується в рамках великої міжурядової рамкової Угоди між Україною та Францією щодо офіційної підтримки у посиленні системи морської охорони та безпеки кордонів, що було підписано 19 листопада 2019 року у Парижі під час правоохоронної виставки Milipol 2019.

В Києві пройдуть виставки
На виставці "Зброя та Безпека – 2021" українській громадськості будуть представлені результати кооперації компаній Нібулон (м. Миколаїв) і OCEA (Франція) у виробництві катерів берегової охорони

Може зацікавити відвідувачів МВЦ і експозиція Ради Національної безпеки і оборони України, на якій демонструватимуться спроможності Національного координаційного центру кібербезпеки.

В Міжнародному виставковому центрі говорять також про те, що в ході виставок "Зброя та Безпека – 2021" та "Авіасвіт – ХХІ" відбудуться премʼєрні покази ряду новітніх зразків оборонної продукції, однак подробиці поки не розголошують – тож варто особисто прийти та на власні очі побачити новинки. Це може зробити кожен охочий, придбавши квитки зі знижкою онлайн.

Є підстави говорити про те, що значну долю відвідувачів виставок в Міжнародному виставковому Центрі в Києві можуть становити іноземці, що уважно стежать за трендами у оборонному виробництві. Останнім часом велика кількість зразків вітчизняних озброєнь та військовї техніки, що зарекомендували себе на полях протистоянняросійській військові агресії, привернула увагу потенційних закордонних клієнтів.

В Києві пройдуть виставки
Українські підприємства оборонної промисловості братимуть активну участь у Міжнародній спеціалізованій виставкці "Зброя та Безпека – 2021" та Міжнародному авіакосмічному салоні "Авіасвіт – ХХІ"

Водночас про зацікавленість вітчизняних виробників у залученні нових іноземних клієнтів для українських оборонних компаній говорить той факт, що Стратегічним партнером виставки "Зброя та Безпека" є найпотужніший вітчизняний спец експортер – Державна компанія "Укрспецекспорт", що входить до Державного концерну "Укроборонпром".

В Києві пройдуть виставки
Стратегічним партнером виставки "Зброя та Безпека" є найпотужніший вітчизняний спецекспортер – ДК "Укрспецекспорт"

Крім того, в рамках ділової програми виставок заплановано проведення понад 20-ти змістовних заходів різних форматів. Це, зокрема, Фінал п'ятого конкурсу інженерних стартапів у сферах космічних технологій та активної біоелектроніки Vernadsky Challenge з грантом у 2 млн. гривень (організатор ГО "Асоціація "Ноосфера"), семінар "Досвід проведення балістичних випробувань засобів індивідуального та колективного бронезахисту" (Національний університет оборони України ім. І. Черняховського), низка семінарів з актуальних тематикдля представників правоохоронних органів, зокрема "Захист інформації за технічними каналами" (Державний НДІ МВС України) та інші події.

В Києві пройдуть виставки
Володимир Зеленський став першим Президентом України, який особисто звернув увагу на Міжнародну спеціалізовану виставку "Зброя та Безпека" за всю історію її існування / Фото Укрінформ

Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та Безпека – 2021" і Міжнародний авіакосмічний салон "Авіасвіт – ХХІ" пройдуть з 15 по 18 червня 2021 р. у Києві у Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній (Броварський пр-т, 15). Інформаційно-консалтнгова компанія "Діфенс Експрес" є Генеральним інформаційним партнером заходів. Придбати квитки зі знижкою можна онлайн.

В Києві пройдуть виставки
Читайте також: Два мільярди за 8 років: Оприлюднені детальні дані про військову допомогу США Україні