xcounter
#

У РФ вже почали задавати "незручні питання" - куди поділись 1,5 млн комплектів форми для мобілізованих

5912
Питання до "прапорщиків" у РФ стають все більш актуальними
Питання до "прапорщиків" у РФ стають все більш актуальними

Відносно "другої армії у світі" вже виникають питання навіть у самих рашистів

На фоні мобілізації у РФ, коли для нової порції "гарматного м'яса" не вистачає навіть взуття, рашисти почали задавати "незручні питання" і вже на рівні депутатів російської держдуми.

Зокрема Андрєй Гурулєв (Гурулев), який є частим гостем на пропагандистських телеефірах, заявив, що йому "незрозуміло куди поділись 1,5 млн комплектів форми, які зберігались на пунктах призову". Також він вже заявив, що питати за це необхідно у звільненого з посади заступника міністра оборони РФ з матеріально-технічного забезпечення Дмітрія Булгакова.

Читайте також: Армія РФ отримає нові Т-80БВМ, а от модернізація Т-72Б3 пішла вслід за крейсером "Москва"
Дмітрій Булгаков
Дмітрій Булгаков, офіційно звільнено у зв'язку з "переходом на іншу роботу" 24 вересня

Нагадаємо, що Булгакова звільнили 24 вересня на третій день після оголошення у РФ мобілізації, а "тилом" збройних сил РФ він фактично займався з 2008 року, коли отримав посаду заступника очільника міноборони. Зараз цим питанням завідує Міхаіл Мізінцев (Мизинцев).

Також необхідно зазначити, що схоже у РФ починається вкрай активна "гра" навколо керівництва міноборони в цілому. Зокрема Кадиров та ватажок "Вагнерівців" Пригожин почали відкритий "наїзд" на командувача Центральним військовим округом Лапіна та саме його звинуватили у відступі з Лиману. Але справа в тому, що ця ділянка фронту знаходиться у зоні відповідальності Західного військового округу, де керівництво змінювалось п'ять разів за останні п'ять місяців.

Окрім того, ця ситуація вкрай дивна сама по собі, бо це початок відкритої критики органів влади РФ взагалі, так звана "дискредитація", що у РФ є правопорушенням та переслідується за законом.

З огляду на це, цілком можливо прогнозувати, що доволі скоро рашисти почнуть задавати ще більше питань відносно компетентності міноборони РФ взагалі, а також куди подівся цілий трильйон доларів, який пішов на "оборону" за останні 22 роки.

Читайте також: НАТО посилює стандартизацію та взаємозамінність в озброєнні: почнуть з боєприпасів до гаубиці M777
ТЕГИ Війна