xcounter
#

РФ звинуватила Україну у обстрілі селища у Брянській області де розгорнуто польовий табір рашистів

5237
Польовий табір РФ до вторгення
Польовий табір РФ до вторгення

У селищі Клімово Брянській області розгорнутий польовий табір армії РФ

У армії РФ, скоріш за все, чергові проблеми з польовими таборами, які вони понаставили перед вторгненням в Україну впритул до кордонів. Зокрема, після вкрай дивного інциденту під Бєлгородом, коли у повітря злетів табір у селищі Красний Октябрь, аналогічна ситуація, схоже трапилось у Брянській області у селищі Клімово.

Зокрема голова російського регіону Олександр Богомаз з незрозумілих причин здійснив наклеп. Мовляв, ЗСУ обстріляли селище, постраждали два житлові будинки, а серед мешканців є постраждалі. До цього повідомлення у російських соцмережах додають навіть світлини.

Читайте також: "Танок страху" з кабіни Ка-52 та стрільба наосліп: пропагандисти РФ зганьбились черговим відео

Водночас мешканцям Клімово краще спитати що відбулось у військових злочинців своєї армії. До речі вони якраз перебувають у польовому таборі під селищем, що був розгорнутий перед вторгненням. І до якого, кидаючи техніку та зброю вони прибігли десь тиждень тому з України.

Клімово
Передова база армії РФ у Клімово

Бо цілком можливо, що снаряди, які нібито лежать на вулицях Клімово, прилетіли саме з цього табору армії РФ. Бо рашисти часто займаються обстрілами мирних селищ та міст.

Зазначимо, що світлини самого табору із супутника були зроблені ще до 24 лютого. Загалом селище Клімово знаходиться лише у 12 км від кордону з Україною. Само по собі воно не має ніякого військового значення.

Водночас необхідно нагадати, що у міноборони РФ спробували налякати, мовляв, якщо удари по території РФ не припиняться, то рашисти завдадуть удари по "центрам прийняття рішень" у Києві та інших містах України.

Читайте також: На ракетному крейсері "Москва", який тоне після удару "Нептуна", можуть бути ядерні боєприпаси - опитування фахівців
ТЕГИ Війна