xcounter
#

Кремль пригрозив обстрілювати "центри прийняття рішень" у Києві

11219
Для Кремля крилаті та балістичні ракети стали засобом терору
Для Кремля крилаті та балістичні ракети стали засобом терору

У Кремлі маніакально погрожують терором

У РФ вирішили, що можуть налякати погрозою ударів по "центрам прийняття рішень" у Києві та інших містах України, якщо Україна не припинить бити по об'єктах на території РФ. Саме таке "попередження" озвучив рашиський військовий злочинець, а поки офіційний представник Міноборони Росії Ігор Конашенков.

"Бачимо спроби диверсій та завдання ударів українськими військами по об'єктах на території Російської Федерації. Якщо такі випадки продовжаться, то Збройними силами Російської Федерації буде завдано ударів по центрах прийняття рішень, у тому числі в Києві", - сказав представник військового відомства Росії.

Читайте також: Бійці ССО не дали колоні машин рашистів підсилити Ізюмський напрямок

Судячи з усього, під диверсіями та ударами, і це лише те, що потрапило у публічний простір, мається на увазі вибух у польовому таборі під Бєлгородом, або вкрай потужна пожежа на нафтобазі у цьому місті.

У будь-якому випадку, Кремль не може запропонувати нічого окрім терору та ударів по містах. При цьому все одно: це Маріуполь де житлові будинки цілеспрямовано знищують вогнем з танків, Харків який засипають мінами з касетних боєприпасів, Краматорськ де "Точкою-У" вдарили по вокзалу де проходила евакуація, або Буча, де евакуацію рашисти провести не давали з перших днів.

Читайте також: Зброя для ударів по аеродромах армії РФ: що США можуть передати Україні
ТЕГИ Війна