xcounter
#

Удар по вокзалу Краматорська: як рашисти підписали собі ще один вирок та в чому помилились

Удар по вокзалу Краматорська: як рашисти підписали собі ще один вирок та в чому помилились
6842

Перелік звірячих військових злочинів рашистів поповнився ще одним кривавим епізодом

Після цілеспрямованого удару по бомбосховищу та пологовому будинку Маріуполя, після різанини у Бучі та інших захоплених містах України, масового мародерства та катувань армія та військово-політичне керівництво РФ здійснило ще один кривавий військовий злочин.

Близько 11 ранку 8 квітня ударом з тактичного ракетного комплекса "Точка-У" було завдано удар по вокзалу у Краматорську, в той самий момент, коли мирне населення готувалось до евакуації з міста. В результаті звірячого акту насильства, за попередньою інформацією, загинуло близько 40 та поранено понад сотню осіб.

Читайте також: Війна світів – Росія проти всіх та, навіть, проти себе самої

Традиційно для всіх своїх інших військових злочинів Кремль одразу почав голосити, що він не причетний до цього. І, як завжди, робить це відверто тупо.

Почати треба з того, що у рашиському Telergam-каналі ввечері 7 квітня було опубліковано повідомлення з порадою не евакуйовуватись за допомогою залізничного трансорту.

Майже одразу після удару ще один рашиський канал виклав відео з Краматорська, з дописом, що удари були завдані по "скоплению боевиков ВСУ".

Після того, як стало зрозуміло, що під удар потрапили цивільні, рашиські пропагандисти почали робити традиційний для себе маневр - перевзування у повітрі. Та усі сили кинули на те, щоб уникнути відповідальності за свої звірства.

Головною стратегією стало те, що нібито в армії РФ немає на озброєнні "Точок-У". А саме її залишки лежали поблизу вокзалу.

Водночас твердження про відсутність у рашистів "Точки-У" було вже розвінчано величезною кількістю відео з перекиданням цієї системи, яку РФ нібито зняла з озброєння, для обстрілів України. Зокрема на них було навіть нафарбоване відповідне тактичне маркування.

А перші відомі випадки фіксації "Точка-У" у ході агресії РФ проти України відомі з початку березня. Зокрема фото та відео з перекиданням армією РФ цього комплексу по Білорусі ще 5 березня були зафіксовані проектом "Беларускі Гаюн".

Ще одну помилку рашисти допустили, коли підписували ракету, якою завдали удар. На ній надпис: "За детей", а не "на детей", бо удар був цілеспрямовано нанесено по цивільному населенню.

Оновлено 17:00: голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що "з 98 поранених, які були доправлені до медзакладів, 16 дітей, 46 жінок та 36 чоловіків. Дванадцятеро з них померли у лікарні. 38 людей загинули одразу на вокзалі".

Читайте також: Мінують все, що пов’язано з життям людини: скільки років та коштів треба на подолання наслідків тероризму окупантів