xcounter
#

Війна світів – Росія проти всіх та, навіть, проти себе самої

Захід має виконати свою місію з підтримки України
Росія проти всіх та, навіть, проти себе самої
Росія проти всіх та, навіть, проти себе самої
5148

Захід повинен зрозуміти перш за все, що 3-я світова війна почалася 24 лютого 2022 року. Так само як 2-а світова почалася 1 вересня 1939 року, а не 22 червня 1941 року. Наразі це світовими лідерами ще й досі не усвідомлено, як не усвідомлені були наслідки вторгнення нацистської Німеччини до Польщі з усіма наслідками, що за цим послідували

Більше за це, західний світ забув історію чи не бажає її знати. Останній ешелон із рудою з Радянського Союзу пішов до нацистської Німеччини, що вже два роки вела війну, 20 червня 1941 року, за два дні до початку повномасштабної війни 3-го Рейху з усім світом. Захід і сьогодні продовжує купувати в Росії нафту та газ, тим самим, по суті, фінансуючи її агресію проти України.

Захід і сьогодні продовжує купувати в Росії нафту та газ, Defence Express
Захід і сьогодні продовжує купувати в Росії нафту та газ, тим самим, по суті, фінансуючи її агресію проти України

Сьогодні йде війна світів – західна цивілізація з варварами Російської імперії і лінія фронту проходить в Україні. Проте, не всі поділяють цінності західного світу та намагаються робити гроші на крові.

Читайте також: Літаки, потужні засоби ППО та БпЛА великої дії зі США для України: коли це нареші станеться

Не менш важливе, про що не бажають говорити на Заході, оскільки це вимагатиме прийняття негайних контрзаходів і, можливо, розриву відносин, – у Росії з 2014 року процвітає нацизм (як синонім фашизму) і це доведено 5-ма характерними ознаками нацизму.

Defence Express
Колона неонацистів рф, Defence Express
Колона неонацистів на першотравневій ході у Санкт-Петербурзі, 2014 / Фото: wikipedia.org

Ці ознаки були у нацистській Німеччині, вони є сьогодні у Росії. Цілком резонним є те, що це є крайнім заходом, однак для показової «порки» кремлівського режиму достатньо розриву відносини хоча б дюжиною країн НАТО.

«Z» є символом російських окупантів, Defence Express
«Z» є символом російських окупантів, які вторглися на територію України (Фото:REUTERS/Maxim Shemetov)

Мутант нацизму (і фашизму), яким є сьогоднішня Росія, абсолютно необов'язково має знищувати євреїв, будувати концтабори з газовими камерами та малювати свастику. Проте, ненависть до іншої нації обов'язково має бути присутня у політиці нацизму. Сьогодні місце євреїв посіли українці. Замість газових камер та концтаборів Росія бомбить пологові будинки та школи України. Символіка також має місце – замість свастики на російських танках малюють Z. Все збігається так на так, але Заходу цього мало.

Defence Express
на російських танках малюють Z, Defence Express
Замість свастики на російських танках малюють Z

Що може і має зробити Захід, щоб зупинити цю агресію та війну в Україні? Насамперед донести дипломатичними каналами до путіна та його оточення інформацію про наслідки застосування росією ядерної зброї у будь-якому вигляді, і те, що відповідь Заходу буде адекватною – удар крилатих ракет НАТО з ядерними боєголовками по всіх військових об'єктах Росії та урядових структурах, включно з бункером Путіна.

в.путін, Defence Express
Питання застосування ядерної зброї в руках безумного президента росії в.путіна

Дати Україні всю необхідну зброю для оборони – сучасні ПРО та ППО, а також наземний транспорт для пересування військ. Забезпечувати у повному обсязі снарядами, а також усім необхідним продовольством та медикаментами. Надати Україні малі крилаті ракети для ураження цілей як на землі, так і на воді. Забезпечити її максимально великою кількістю безпілотників та точною зброєю. За втрат армії Росії в кількості 50 тисяч особового складу і більше в її лавах почнеться агонія та паніка, аж до відмови воювати в Україні.

військова допомога Україні, Defence Express
Конгресмени у США налаштовані надати більшу військову допомогу Україні. Але коли це станеться?
сучасні системи протиповітряної оборони, Defence Express
Україні потрібні сучасні системи протиповітряної оборони

На інформаційному полі битви Україна наразі все ще не досягла успіху. Захід продовжує загравати з Росією, вважаючи, що з Путіним можна про щось домовитись.

Захід продовжує загравати з Росією, Defence Express
Захід продовжує загравати з Росією, вважаючи, що з Путіним можна про щось домовитись / мал. hvylya.net

З терористами та військовим злочинцем не домовляються, їх примушують до капітуляції. Питання No Fly Zone немає військової основи, це питання психології. Президент Путін боїться померти від ковіду, від отруєння, замаху, але він не боїться померти від ядерного удару!? Це повний нонсенс, який насаджують західні «експерти» в уми громадян своїх країн. Путін ніколи і за жодних умов не застосує ядерної зброї, тим більше отримавши сигнал Заходу про готовність відповісти тим самим. Він хоче жити до ста років і увійти в історію як великий лідер усієї Русі.

Defence Express
Малюнок: Юрій Журавель
З терористами та військовим злочинцем не домовляються, їх примушують до капітуляції, Defence Express
З терористами та військовим злочинцем не домовляються, їх примушують до капітуляції

Сьогодні стало всім ясно й очевидно – Москва прорахувалася у своїх планах взяти Київ за три дні й окупувати Україну за два тижні. Воювати з Україною місяцями та роками вона не готова. Санкції почнуть руйнувати російську економіку вже за місяць – інший. Через рік від неї залишаться одні руїни, проте Захід має консолідувати свої зусилля щодо ізоляції Росії від світової економіки.

Defence Express

Громадянам Росії має бути заборонено поїздки до будь-якої країни світу, а не лише до Європи та Америки. Якщо сьогодні Індія, наприклад, вирішила закуповувати нафту в Росії за демпінговими цінами, її слід поставити на місце загрозою тих самих санкцій проти компаній, які йдуть на угоду з Росією. Усі країни, без винятку, мають закрити небо для Росії та припинити повітряне сполучення з нею. Весь західний бізнес, без винятку, має залишити територію Росії. У такому аспекті Росія не витримає ізоляції протягом двох років. Якщо керівництво країни, інтегрованої у світову економіку на 85%, вирішило воювати з усім світом і відмовитися повністю від імпорту, то воно хворе на шизофренію.

Санкції, Defence Express

Підбиваючи проміжний результат протистояння Росії із Заходом, слід зазначити, що українська діаспора в західних країнах не робить і половини того, на що вона здатна. Її дії розрізнені та не досягають мети. Немає ні координаторів акцій протесту, ні талановитих організаторів. Посольства України в країнах G7 і насамперед у США працюють у тому ж режимі, як і раніше. Вийти на контакт з українськими дипломатами практично неможливо.

країни G7, Defence Express
Посольства України в країнах G7 і насамперед у США працюють у тому ж режимі, як і раніше. Вийти на контакт з українськими дипломатами практично неможливо

Чому Київ не збільшив чисельність дипмісії у цих країнах на період війни? - Залишається загадкою. Це недоопрацювання МЗС. Президент не може знати все про все. Недоліки та недопрацювання в цій сфері обходяться країні дуже дорого. Просто згадайте – як працювала радянська розвідка та дипломатія під час Другої світової війни. Побажаємо Україні усунення всіх недопрацювань заради перемоги.

Герман Обухів,

російський публіцист та філософ,

політв'язень СРСР

Герман Вікторович Обухов

(нар. 27 листопада 1949 в Челябінську, нині Російська Федерація) - політв'язень СРСР 1981-1987. Відомий як автор п'яти книг, співзасновник Благодійного фонду «Відкриємо світ дітям» і фонду «Stop Inform Terror».

Народився в м Челябінську в родині інженерів. Закінчив школу в Мінську в 1966 році, вищу освіту здобув за фахом електротехнік в 1975 році. Після закінчення інституту працював інженером з медичного обладнання.

У 1970-ті роки почав писати вірші та оповідання, тоді ж він працював над книгою «Згаслий світанок». Сам Обухов, кажучи про книгу, підкреслив, що «зробив спробу неупереджено проаналізувати як ідеї створення комуністичного суспільства, так і розвиток соціалістичної держави».

2 вересня 1981 за спробу публікації цієї книги за кордоном Обухів був арештований і засуджений до 4 років таборів і 2 років заслання.

Герман Обухів відбував табірний термін в Пермських політтаборах. Відомо, що 30 жовтня 1983 року, в День політв'язня в СРСР в пермському таборі ВС-389/37, Обухов оголосив голодування в знак протесту проти судового свавілля, з вимогою визнання статусу політв'язня. Заслання відбував в Хабаровському краї.

У 2002 Обухов, на той момент виконавчий директор Російсько-американської ради економічного розвитку, разом з колишнім генконсулом Сполучених Штатів в Санкт-Петербурзі Джако Госнеллом і Деббі Мак-Макфатеном, президентом «Дитячого альянсу», заснував Міжнародний благодійний Фонд "Відкриємо світ дітям", який займається комп'ютеризацією дитячих будинків. Фонд був заснований в США, однак носить статус міжнародного у зв'язку з тим, що в його наглядову раду увійшли громадяни Російської Федерації.

У 2017 Обухов разом з однодумцями заснував ще один фонд — «Stop Inform Terror», який на перше місце ставить протест проти «інформаційного втручання у внутрішньополітичні справи США з боку Росії». З 2018 року є учасником правління Міжнародної спілки «Інститут національної політики».

Германом Обуховим аргументовано довів наявність п’яти ознак нацизму в сучасній путінській Росії.

Читайте також: Javelin чи NLAW: який ПТРК краще нищить бронетехніку рашистів та чи допомагають "мангали" їхнім танкам, БМП та БТР
ТЕГИ Війна