xcounter
#

Як російський Т-90М намагався схитрувати та втекти від артилерії і в нього нічого не вийшло (відео)

60377
Російський Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне
Російський Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне

Ефектне знищення ще одного російського танка Т-90М від наших військових

Російське окупаційне військо втратили свій черговий новітній танк Т-90М "Прорыв" – машину окупантів було знищено бійцями підрозділу Волинської бригади Територіальної оборони та Нацгвардії на Луганщині – ворожий основний бойовий танк, який обстрілював позиції наших військових, виявила аеророзвідка.

"Екіпаж танка, очевидно відчувши небезпеку, спробував хитрувати. Він то стишував, то пришвидшував хід, то намагався сховатися під деревами. Наші ж бійці вперто чекали, поки танк загарбників мине перехрестя. Як тільки він наблизився до визначеної точки, наші артилеристи завдали влучного удару", – розповідають про цей епізод у відео.

Читайте також: Навіщо рашисти крадуть один в одного двигуни до танків Т-72Б3 і Т-90, і що вони з ними далі роблять

Згідно з даними порталу Oryx, це буде вже щонайменше 19 танк Т-90М, знищений нашими військовими з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

До речі, одна з попередніх "демілітаризацій" російського танка Т-90М "Прорыв" теж вийшла доволі цікавою – передусім тим, що його підбили з трофейного протитанкового ракетного комплексу "Корнет".

Після влучного пострілу екіпаж втік з машини, а наші військові згодом добили Т-90М скинутими з безпілотного літального апарату саморобними "кулями "Молотова".

Читайте також: Рашисти серйозно думають, що їх Т-90М "Прорыв" на іржавих мікросхемах зможуть "переграти" Challenger 2 і Leopard 2A4