xcounter
#

Епічне знищення Т-90М "Прорыв": підбитий з трофейного ПТРК танк "добили" коктейлями "Молотова"

54519
Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне
Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне

Це щонайменше 18 танк Т-90М, який втратили рашисти з початку повномашстабного вторгнення

Бійці 45-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ, а саме протитанкісти 87 дивізіону на напрямку Сватове-Кремінна знищили черговий новітній танк Т-90М "Прорыв" російських окупаційних військ – відео "демілітаризацій" російської машини опубліковане на сторінці бригади у Facebook.

"Виявили ціль, знерухомили, а потім добили" – так прокоментували знищення ворожого танка в бригаді, яке через низку моментів насправді можна назвати доволі цікавим.

Читайте також: ПТРК Javelin проти Т-90М рашистів: як ЗСУ відправили в пекло черговий "Прорыв" російського війська (відео)

Так, по-перше, російський танк було уражено з російського ж протитанкового ракетного комплексу, а саме ПТРК "Корнет" – нашим військовим вдалося підбити ворожий танк, екіпаж якого втік після пострілу.

Далі до утилізації танка залучили безпілотник, який скинув на Т-90М "Прорыв" два саморобних "коктейлів "Молотова" – раніше ми розповідали, чому насправді важливо добивати зброю рашистів в окремих випадках.

Т-90М "Прорыв"
Перший знищений у травні 2022 року Т-90М "Прорыв"

Згідно з даними порталу Oryx, це вже щонайменше 18 російський "Прорыв", що було знищено з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну – нагадаємо, перший Т-90М було знищено у травні минулого року.

Читайте також: Рашисти виготовляють нові Т-90М "Прорыв", і це ще одна причина дати Abrams та Leopard 2 для ЗСУ