xcounter
#

ПТРК Javelin проти Т-90М рашистів: як ЗСУ відправили в пекло черговий "Прорыв" російського війська (відео)

23689
ПТРК Javelin, фото ілюстративне
ПТРК Javelin, фото ілюстративне

Бійці ДШВ ЗСУ розповіли, як утилізували російський танк Т-90М "Прорыв"

Бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ під час бою з окупантами знищили російський новітній танк Т-90М "Прорыв" – кадри з "демілітаризованим" російським танком опублікувала пресслужба бригади.

Російський танк було знищено за допомогою протитанкового ракетного комплексу Javelin. "Це були перші два постріли і це був перший танк, який я знищив", – відзначає військовий, який поцілив у російський танк.

Читайте також: Як рашисти втратили вже свій десятий новітній Т-90М "Прорыв": результативна робота шведської зброї (відео)

Російський Т-90М "Прорыв" виявили за допомогою БПЛА, розповідає інший військовий: "Була виявлена тимчасова вогнева позиція саме цього танка, після чого було прийнято рішення виставити спостережний пост, саме розрахунок Javelin".

т-90м "прорыв" ЗСУ знишили
Знищений російський Т-90М "Прорыв"

Водночас боєць з Javelin чекав на позиції, щоб піймати влучний момент, коли рашисти на своєму Т-90М "підставляться": "В останній раз він виїхав і почав досить часто працювати по позиціях, у мене був час підготуватися, націлитися і зробити постріл".

Т-90М "Прорыв"
Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти втратили вже більше десятка своїх новітніх танків Т-90М – з останніх епізодів передусім варто пригадати "демілітаризацію" російського "Прорыва" разом з іншою "аналоговнет" зброєю окупантів – бойовою машиною підтримки танків "Терминатор".

Читайте також: Рашисти виготовляють нові Т-90М "Прорыв", і це ще одна причина дати Abrams та Leopard 2 для ЗСУ