xcounter
#

Як рашисти втратили вже свій десятий новітній Т-90М "Прорыв": результативна робота шведської зброї (відео)

8032
Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне
Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне

Наші військові підбили російський новітній танк з РПГ

Українським військовим вдалося підбити ще один новітній російський танк Т-90М "Прорив" – відео з ураженим танком опублікував один з танкістів, який відомий своїми відео під ніком Shawshank Redemption.

Як відзначається у коментарі до знищеного танка, в російський танк ймовірно підбили зі шведського ручного протитанкового гранатомета, за деякими даними – з одноразового РПГ AT4.

Читайте також: Рашисти виготовляють нові Т-90М "Прорыв", і це ще одна причина дати Abrams та Leopard 2 для ЗСУ

Постріл був дуже влучним – бійцю вдалося з цього РПГ влучити самісінько під маску гармати, ураження танка можна чудово побачити на опублікованому вище відео. Окремо варто зауважити, що танк оснащений комплексом електронно-оптичного активного захисту "Штора".

т-90м прорив
Знищений російський Т-90М "Прорив", фото ілюстративне

Цікаве також і друге відео, опубліковане автором – на ньому, по-перше, зафіксовано безпосередньо момент влучення у танк, а також всі інші "атрибути" успішного влучання: видно, як машина палає після ураження.

По-друге, ворожих танків у цьому епізоді було не один, а два – як стверджує автор, другому Т-90М все ж таки вдалося втекти, хоча наші військові спробували знищити й цю машину окупантів.

Загалом разом з цим знищеним Т-90М, наші військові з початку повномасштабного вторгнення "зменшили" армію РФ вже на 10 "Проривів", з яких два танки дісталися Збройним Силам України як трофеї.

Читайте також: Рашисти "забули" дати "вагнерівцям" БМП-3 та 100-мм снаряди, щоб вони з Т-90М проривали "500 ліній оборони"