xcounter
#

Рашисти "забули" дати "вагнерівцям" БМП-3 та 100-мм снаряди, щоб вони з Т-90М проривали "500 ліній оборони"

39221
Рашисти "забули" дати "вагнерівцям" БМП-3 та 100-мм снаряди, щоб вони з Т-90М проривали "500 ліній оборони"

ПВК "Вагнер" "випрошують" для себе більше зброї, бо провалилися у Бахмуті

Російське пропагандистське видання "РИА Новости" опублікувало сюжет, в якому бійці ПВК "Вагнер" разом з їхнім ватажком Євгєнієм Прігожиним намагаються виправдати свою безпорадність у битві за Бахмут, що в Донецькій області.

Так, за словами самого Прігожина, головне питання до його "підопічних" наразі про те, коли ж бійці ПВК "Вагнер" покажуть хоч якість результати у Бахмуті, куди рашисти кинули майже всю ПВК.

Читайте також: "Вагнерівці" кажуть, що можуть майже "без узгоджень" бити зі свого "Панцирь-С1" і скаржитися виробнику на якість

Його "відмазка" наразі звучить так – що, мовляв, у Бахмуті кожен дім – це фортеця, і "за кожен дім бодаються інколи не один день, а тижнями", та й загалом – у Бахмуті понад 500 таких "ліній оборони", які розташовані ледь не кожні десять метрів. Його бійці "піддакують" – щоб прорвати ці лінії оборони їм не вистачає бронетехніки, передусім БМП-3, а також 100-мм снарядів.

БМП-3
БМП-3 окупантів, фото ілюстративне

Разом з тим, судячи з останніх новин, серед зброї в руках "вагнерівців" є така "новітня" техніка, як цілий Т-90М "Прорыв", який вони, втім, переплутали з САУ і взагалі використовують його досить комічно – з замотаним дротом прицілом і без штатного зв’язку.

Цікаве в опублікованому відео також й те, що "вагнерівців" разом з їх ватажком транслює не тільки їхнє "кишенькове" медіа під назвою "ФАН", але й одне з центральних російських медіа, причому згадують ПВК "Вагнер" доволі часто, зокрема активно "висвітлюють" роботу так званого "тренувального центра" ПВК на Кубані.

Читайте також: ЗМІ дізналися, у кого ПВК "Вагнер" купує зброю для війни в Україні