xcounter
#

"Вагнерівці" кажуть, що можуть майже "без узгоджень" бити зі свого "Панцирь-С1" і скаржитися виробнику на якість

24979
​"Панцирь-С1", фото ілюстративне
​"Панцирь-С1", фото ілюстративне

Терористи з ПВК "Вагнера" розповіли", як використовують свій ЗРГК "Панцирь-С1" в Україні

Командир "вагнерівського" розрахунку зенітного ракетно-гарматного комплексу "Панцирь-С1" в інтерв’ю одному з російських пропагандистських видань розповіли, як члени приватної військової компанії використовують цю зброю під час війни в Україні.

Залишаємо відео, перегляд – на власний розсуд читачів

Читайте також: Російські "Тунгуска" та "Панцирь-С1" проспали безпілотник і отримали очікуваний "привіт" від артилерії (відео)

Передусім впадає в око той факт, що, судячи з кольору машини, "вагнерівці" притягли в Україну цей "Панцирь-С1" з якоїсь своєї так званої "закордонної поїздки". Інші деталі розповідає безпосередньо терорист на відео. З цікавого – він акцентує на тому, що екіпаж не повинен чекати на низку "узгоджень" у "верхах", щоб відкрити вогонь по цілі.

"Мінімізація, на мій погляд, між запитом і, допустимо, відкриттям вогню і підтвердженням. Не треба проходити низку стадій, інстанцій. Я просто зіштовхувався з цим безпосередньо сам, а тут зокрема це відбувається доволі швидко і на результаті відображається. Час, час, найголовніше – це час", – каже член ПВК "Вагнера".

"Панцирь-С1"
Затрофеєний ЗСУ російський "Панцирь-С1"

Скоріш за все, він натякає на те, що безпосередньо російські військові часто скаржаться на те, що процес прийняття рішень в російській армії доволі "розтягнутий" і часто навіть ураження цілей треба узгоджувати "згори донизу".

Далі командир "Панцирь-С1" каже, що якщо "виникають якісь нюанси" (ймовірно, йдеться про несправність техніки тощо) або ж "наприклад можна допрацювати в кращу сторону", то ПВК "Вагнера" має прямий контакт з виробниками цієї зброї і можуть "постійно" передавати інформацію напряму.

Читайте також: ЗМІ дізналися, у кого ПВК "Вагнер" купує зброю для війни в Україні