xcounter
#

Рашисти вперше втратили свій БМПТ "Терминатор", який не впорався зі своєю головною задачею

30562
БМПТ "Терминатор"
БМПТ "Терминатор"

Рідкісний зразок чергової "аналоговнет" зброї окупантів було знищено на Луганщині

Збройні Сили України додали до списку знищеної техніки російського окупаційного війська новий зразок – у мережі з’явилися фото з "демілітаризованою" російською бойовою машиною підтримки танків БМПТ "Термінатор", яку наші військові дістали в районі Кремінної, що в Луганській області.

Фото зі знищеною технікою опублікував на своєму каналі у Telegram очільник Луганської ОДА Сергій Гайдай. І це перша зафіксована на фото втрата саме цього виду озброєння та військової техніки – і тут можна впевнено говорити про черговий доволі рідкісний знищений зразок.

Читайте також: Рашисти хочуть "по-алжирськи" модернізувати БМПТ "Терминатор", поки думають де знову кинути в бій

Водночас також варто зауважити, що разом з БМПТ "Терминатор" також було підбито й два танки окупантів: новітній Т-90М "Прорив з мінним тралом, а також Т-80БВМ.

бмпт "Терминатор"
Дві БМПТ "Терминатор" та танки ЗС РФ під час боїв на Луганщині
Доволі іронічна ситуація – бо, на опублікованому Гайдаєм відео (з тим самим "Терминатором", який було знищено), окупанти захоплено розповідають

, як той самий "Терминатор" має захищати свої танки.

Нагадаємо – вперше про те, що окупанти везуть свій розпіарений "Терминатор" стало відомо у квітні 2022 року – тоді ешелон з цією "аналоговнет" зброєю було помічено у Брянській області.

бмпт
Окупанти везуть в Україну свої БМПТ "Терминатор", квітень 2022 року, фото ілюстративне

І одне з основних питань до цієї машини – це те, що рашисти за понад 10 років так і не змогли придумати, як же "втулити" на полі бою цю машину – загалом окупанти застосовують в Україні до 10 своїх БМПТ, і так досвід застосування можна цілком назвати невдалим.

Читайте також: Росіяни спробують ще раз застосувати БМПТ "Терминатор", але від провалу їх це все рівно не врятує