xcounter
#

Унікальна можливість ЗСУ перевірити черговий "аналоговнет": армія РФ везе до України БМПТ "Терминатор"

Унікальна можливість ЗСУ перевірити черговий "аналоговнет": армія РФ везе до України БМПТ "Терминатор"
199938

Рашисти вирішили кинути в бій розпіарений кремлівськими пропагандистами зразок озброєння БМПТ "Терминатор"

У Збройних Сил України у найближчому майбутньому може з'явитись унікальна можливість в черговий раз розтрощити ще один міф Кремля про "російську унікальну зброю". На це раз - про бойову машину підтримки танків "Терминатор".

Ешелон з цією технікою був зафіксований у Брянській області, дата знімку невідома, але опублікували його російські Telegram-канали лише зараз. На фото можливо роздивитись чотири машини з тактичними знаками у вигляді "білого кола".

Читайте також: "Ратник" окупантів залишиться без шоломів та бронежилетів: російська "оборонка" скаржиться на високі ціни

Одна з БМПТ "Терминатор" має вкрай схожий камуфляж із машинами, які були зафіксовані у 90-ій танковій дивізії Центрального військового округу армії РФ, яка отримала 8 одиниць БМПТ "Терминатор" у грудні 2020 року.

БМПТ

Зазначимо, що саме підрозділи 90-ої танковій дивізії армії РФ діяли у Броварському районі Київської області, де зазнавши значних втрат відступили. У ході боїв, ЗСУ було ліквідовано командира 6-го танкового полку 90-ої танкової дивізії Захарова.

Якщо ці "Термінатори" все ж таки доїдуть до України, то наші бійці зможуть доволі швидко з'ясувати, чи тримають ці машини постріли з ПТРК та як добре вони горять. Також не виключено, що деякі з цих "унікальних" російських зразків будуть просто кинуті й тоді українські військові та зброярі зможуть детальніше дослідити черговий "аналоговенет".

БМПТ

Проте не треба забувати, що БМПТ "Терминатор" спеціально створювався для дій у танковій навалі та призначений для прикриття танків від вогню протитанкових засобів. Для цього він озброєний двома автоматичними 30-мм гарматами, двома автоматичними гранатометами, кулеметом, а також чотирма протитанковими ракетами типу "Атака".

Але, якщо на озброєнні БМПТ "Терминатор" рашиські пропагандисти концентрувались максимально, то про рівень захисту - інформації значно менше. А він, скоріш за все, не може бути більшим інші російські такни, які українське військо спалило та захопило вже понад 700 одиниць.

Нагадаємо, що раніше з'ясувалось, що російський найновіший ударний вертоліт Ка-52 легко прострілюється гвинтівковим калібром 7,62. В російських БПЛА "Орлан" не тільки паливний бак з пластикового бутля, а й камера - бюджетний фотоапарат Canon.

Читайте також: У Харкові рашисти розкидали пластикові міни - не схожі на звичні та вкрай небезпечні