xcounter
#

Пропагандони РФ випадково показали, що новітній вертоліт Ка-52 можна збити навіть з гвинтівки

Ка-52
Ка-52
167851

Рашисти розсекретили вразливі місця ударного вертольота Ка-52

Відомий російський ударний вертоліт Ка-52 "Алігатор", для якого у Кремлі не жалкували жодних хвалебних епітетів, як виявилось прошивається у вразливі місця з гвинтівковим калібром 7,62-мм

І що більш важливо цю інформацію розкрили самі російські пропагандисти з каналу RT, які, напевно, намагались зняти черговий "ура-патріотичний" ролик про "аналоговнет". Але не проконсультувались із фахівцями й опублікували те, що їм розповіли та показали самі російські пілоти.

Читайте також: Майстри засідок: як українські бійці за місяць навчились нищити колони рашистів
Ка-52 куди цілити вразливі місця

Зі слів самих рашистів - куля калібру 7,62-мм пробила фюзеляж у районі редуктора двигуна та вивела його із ладу. Вертоліт здійснив посадку на одному двигуні.

Ка-52 куди цілити вразливі місця

Слід зазначити, що у РФ навколо Ка-52 був створений ореол, що це нібито "літаючий танк", в якого всі вузли надійно захищені. Але, як виявилось вивести цей вертоліт з бою можливо за допомогою кулемета.

На фоні цього, пробиття радіолокаційного відсіку у носі вертольота - цілком закономірний результат. Він зроблений з тонких радіопрозорих матеріалів.

Ка-52 куди цілити вразливі місця

А ось щодо пробиття кабіни - це величезний сюрприз можливо навіть для більшості самих російських пілотів, бо розробники декларували, що екіпаж надійно захищений і сидіить у бронекапсулі.

Ка-52 куди цілити вразливі місця

Проте кабіна була пробита в борт, щоправда, кулі трохи не вистачило енергії - вона застрягла у проводці. На камеру російський пілот її витягнув на камеру.

Ка-52 куди цілити вразливі місця

Чим довів, що кабіна Ка-52 прострілюються гвинтівочною кулею калібру 7,62-мм.

Звісно, обстріл з такої зброї не факт, що зіб'є Ка-52, проте може легко вивести його з бою, або через отримані ушкодження, або через страх екіпажу. А також, що не менш важливо - відправити вертоліт у довготривалий ремонт.

Ка-52 куди цілити вразливі місця
Ка-52 і його місця, які, як виявилось, можливо пробити з калібру 7,62 мм

Повне відео пропагандистів, на свій страх та розсуд - нижче:

Читайте також: "Танок страху" не допоміг: збито найновіший ударний вертоліт Ми-28 рашистів (відео)