xcounter
#

Майстри засідок: як українські бійці за місяць навчились нищити колони рашистів

10524
Майстри засідок: як українські бійці за місяць навчились нищити колони рашистів

З початку війни захисники України відкрили справжне "полювання" на лінії забезпечення армії РФ

Удари по колонах та лініями забезпечення рашистів - один з головних елементів боротьби із загарбником. Саме на нього Генеральний штаб ЗСУ зробив окрему ставку, як на дієвий засіб якщо не зупинки, то хоча б сповільнення наступу армії РФ.

Результат цих дій - тисячі знищенних одиниць військової техніки армії РФ, яка стала "здобиччю" для українських "мисливців". І за місяць війни вони вже "набили руку" на цій справі, кожного дня діючи з все більшим прагматизмом та вбивчою ефективністю.

Читайте також: Наші війська прогнали окупантів із понад 20 міст та сіл на Київщині та Чернігівщині – Генштаб

Наприклад, все частіше з'являються відео, коли колону ворога знищують дистанційним підривом фугасів. Цей засіб один з найбільш безпечних для наших бійців та вкрай летальний для загарбників.

Але насправді ще більше говорять відео зі звичайних засідок, коли бійці розстрілюють ворога з гранатометів та стрілецького озброєння.

В цьому відео треба звернути увагу на те, як розмовляють наші бійці. Цілком буденна розмова з розподілом цілей, все просто та методично із розумінням, що вже зроблено багато, але і попереду ще багато роботи.

Читайте також: Горить палає: знищена нафтобаза у Бєлгороді - у РФ офіційно звинувати "вертольоти ЗСУ"
ТЕГИ Війна