xcounter
#

Розпаковка "Орлана": які "високотехнологічні" рішення використовують рашисти у своєму новітньому БПЛА

22124
Збитий "Орлан" рашистів
Збитий "Орлан" рашистів

Які технології використовує у своїх БПЛА "друга армія світу"

Останнім часом російські безпілотні літальні апарати "Орлан-10" та його "старший брат" "Орлан-30" все частіше страждають від української зброї.

З останнього – знищення бійцями 95-ї окремої десантно-штурмової бригади БПЛА "Орлан" за допомогою британського переносного ракетного комплексу.

Читайте також: Засікти російський "Орлан" за 100 км: комплекс РЕБ з БПЛА "Буковель-AD R4" від ТОВ "Proximus" на "Зброя та Безпека-2021"

Цей БПЛА російські пропагандони називали "уникальной отечественной разработкой", в якій є "запатентовані рішення". Які саме – розповідають на відео нижче.

Так, якщо про унікальний "паливний бак" ми вже розповідали раніше, то тепер рашисти дивують ще однією "новинкою": для ведення розвідки в "Орлані" використовується звичайний фотоапарат Canon із намертво приклеєним перемикачем режимів, щоб під час польоту не було "сюрпризів".

Наразі невідомо, чи використовуються ці рішення в інших "Орланах" або ж до рук українських військових потрапила якась особлива "модифікація" цього БПЛА рашистів.

Читайте також: Чим загрожують модернізовані "Орлани" та чи можуть ЗСУ протистояти російським РЕБ - "пряма мова" з передової
ТЕГИ БПЛА