xcounter
#

Мобілізація у РФ: наскільки це можливо та коли чекати на зомбі з унітазокрадами

Мобілізація у РФ: наскільки це можливо та коли чекати на зомбі з унітазокрадами
6906

Оголошення навіть замаскованої "мобілізації" у РФ призведе просто до утилізації рашистів, нижче пояснюємо чому

Розмови про можливе оголошення мобілізації у РФ вже давно вийшли за межі поодиноких чуток. На таку загрозу вказують дії Кремля у окупованому Придністров'ї, а також раптові навчання армії Білорусі. А також стан армії РФ, яка попри концентрацію всіх зусиль на вузьких ділянках та зміну командування, відверто сточують сили об вправну оборону Збройних Сил України.

В цих умовах "на руках" у Кремля: величезні втрати власної армії, які вже наближаються до 25 тисяч осіб, деморалізація та катастрофічно низька дисципліна у діючих підрозділах, які перетворюються у конкуруючи банди мародерів. Але найголовніше - добре відоме та незворотне падіння боєздатності підрозділів, які не відводять на ротацію.

Читайте також: З яких дір лізуть в Україну рашисти, що дивуються асфальту та крадуть унітази: фото реального життя у РФ
мобилизация РФ

І треба нагадати, що для рашистів до двох місяців війни необхідно додати декілька місяців життя у польових таборах навколо кордонів України з мінімально можливими для існування умовами. А також те, що земля під ногами окупанта горить у прямому сенсі слова. Тобто умовна "втома" рашиста у декілька разів вища ніж у бійця ЗСУ.

Навіщо РФ мобілізація

Водночас внутрішні ресурси в армії РФ не безмежні навіть попри її "мільйонний склад". Справа в тому, що всі сухопутні війська РФ - це 280 тисяч, а "десантура" - 50 тисяч усього загального "не бойового" складу. І фактично все, що у рашистів могло виконувати бойові задачі - вже в Україні.

А у будь-якій війні, що починає приймати контури затяжного протистояння, питання ресурсів у живій силі виходить на перший план. Тобто у Кремля дійсно немає варіантів, окрім того, щоб починати призовну компанію.

Але доволі оптимістично думати, що вона буде мати "прихований" характер, бо у часи соціальних мереж складно щось приховати взагалі. Також навряд Путін з трибуни 9 травня оголосить загальну примусову мобілізацію всього населення РФ. Але у Кремля існує ще один варіант із масового залучення нового гарматного м'яса.

мобилизация РФ

Як повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, вже зараз активно проводиться цільова робота з певними верствами населення для їх залучення до війни. Мова йде про "казаків", як передових носіїв рашиської ідеології, а також, що найбільш важливо - безробітних, які втратили роботу внаслідок міжнародних санкцій.

Остання верства населення - просто "золота жила" бо в одному "флаконі" збирається "образа на Захід, який залишив без роботи" і необхідність годувати сім'ю. Додаткова мотивація, звісно, у грошах - 200 тисяч рублів, а також обіцянки у мільйонних компенсаціях у випадку загибелі або поранення.

Але набрати необхідних обсягів така "мобілізація" не може через інформацію про величезну кількість трупів рашистів, яких тишком-нишком масово ховають по всіх регіонах РФ та факти невиплати обіцяної зарплатні та компенсацій.

Водночас у Кремлі можуть справедливо вважати, що якщо рашиський фюрер кине загальний клич, то кількість охочих стане у рази більша. Звісно такий заклик буде нестись рашиською пропагандою з кожної "праски". А пропагандони вже почали для нього намацувати "символ" у вигляді поєднанні тактичних знаків у слово "ZOV".

Проведення мобілізації у РФ

Тобто мобілізація у РФ, скоріш за все, буде проведена, як "добровільна" акція громадян, що відповіли на "патріотичний поклик". Але, звісно, кількість "добровольців" буде жорстко закріплена за кожним рашиським військкоматом, який повинен буде виконувати норму всіма наявними засобами. Також не виключено, що під цей процес будуть спроби проводити "добровільно-обов'язкові" побори з населення на підтримку таких "добровольців".

Скоріш за все, до участі у такому дійстві буде дозволено долучитись "бажаючим зі всього світу", що необхідно для розгортання відвертого найманства у різноманітні філіали "вагенрівців". А також формування підрозділів гарматного м'яса з "пмрців" та жителів інших окупованих територій, які погодяться на таку авантюру.

мобилизация пмр

Приблизно такий шлях проведення "мобілізації", "на папері", дозволяє Кремлю й розв'язувати проблему із ротацією своїх сил в Україні, і "не втратити обличчя", пояснюючи навіщо проводити мобілізацію, якщо війна йде успішно. Також це дозволить зменшити розмір хвилі безробіття, яка через вихід західного капіталу та компаній накриває РФ, що інакше призведе лише до зростання криміногенної обстановки.

Але це "на папері". Цілком зрозуміло, що у випадку проведення у РФ такої мобілізації у перших її рядах будуть ті, хто захоче собі "урвати унітаз", а також "зомбі" - рашисти з виїденими пропагандою мізками. Вже потім за ними підуть ті, хто не зміг знайти собі роботу та доїв "останні сухарі", а потім, кого спіймали воєнкомати.

мобилизация РФ

Про будь-яку адекватну бойову підготовку жодної з цих категорій мова йти не буде. Це вже чудово показали "мобіки" з "ЛНДР", яких Кремль зібрав у загонах для свиней, озброїв гвинтівками Мосіна та кинув у бій без жодної підготовки. Про адекватне спорядження також мова йти не буде, бо ще у середині квітня у РФ на фронт погнали бронежилети часів Афгану та війн у Чечні.

Тому оголошення такого заклику скоріше буде не "мобілізацією", а справжньою утилізацією рашистів.

Читайте також: Росія має в "Придністров’ї" лише 300 боєздатних солдат, дві третини техніки в стані брухту – ГУР МОУ