xcounter
#

Кремль призначив командувача наступом на Донбасі, і це не Дворніков

7430
Колонна ворога прямує на "утилізацію" в боях проти наших військових, фото ілюстративне
Колонна ворога прямує на "утилізацію" в боях проти наших військових, фото ілюстративне

Росіяни поспішають ввести у бій війська, які ще не відновили боєздатність. І уже призначили групу "стрілочників" серед генералітету, що відповідатимуть за невідворотній провал

Одна із топових для ЗМІ тем – Кремль призначив єдиного командувача окупаційними військами в Україні, утилізацію яких ЗСУ ще не провели. Мова про генерала армії Алєксандра Дворнікова, командувача Південним військовим округом (ЮВО) армії РФ.

Уже є коментарі в ЗМІ, що призначення Дворнікова ніяк глобально не вплине на перебіг війни для Кремля, бо цей персонаж – ще той дуболом, який вміє лише закидати трупами своїх солдат окопи противника.

Читайте також: Горе без розуму: перед битвою за Донбас ворог змінює організацію своїх підрозділів (аналіз)
Колонна орків прямує на "утилізацію" в боях проти наших військових, фото ілюстративне

Однак Defense Express уже відзначав, що Дворніков має "політичну чуйку". Як не дивно, цей персонаж вирішив не підставляти себе на роль "стрілочника2, що буде відповідальним за результати анонсованого наступу армії РФ на Сході України, результати якого мають вирішальне значення для Кремля, у тому числі – з яких позицій вести переговори з Україною.

Відтак, безпосереднє втілення задуму про "вирішальний" для орків наступ на Сході нашої країни Дворніков спустив на рівень нижче.

Колонна орків прямує на "утилізацію" в боях проти наших військових, фото Reuters

Як стало відомо Defense Express із деяких джерел, безпосереднє планування наступу здійснює генерал-полковник Сєргєй Кузовльов, перший заступник командувача ЮВО, котрий наприкінці 2014 – початку 2015 року під псевдонімом "Тамбов" проходив службу в "2 АК" на тимчасово окупованій території Луганської області.

Також до процесу залучений іншим замкомандувача ЮВО – генерал-лейтенант Алєксєй Авдєєв, котрий має досвід командування армією в складі Західного військового округу.

Колонна орків прямує на "утилізацію" в боях проти наших військових, фото ілюстративне

Противник уміє робити хоч якісь висновки зі своїх поразок, тому вирішив позбавитись від феномену "збірної солянки" хоча би на рівні органів управління своїми орками.

Росіяни також намагаються посилити координацію своїх підрозділів та нарощують кількість засобів із закритими каналами зв’язку – за деякими даними, до наступу рашисти планують залучити "збірну солянку" із частин "1-го та 2-го армійського корпусів" ЮВО, 5-ої, 8-ої та 58-ої армій Східного військового округу.

Але є одне але – частини із складу цієї "збірної солянки" ще не відновили свою боєздатність, і їх командування уже хоче гнати в бій, бо "на носі" сакральна дата – 9 травня. Відтак, провал наступу орків уже забезпечений, винні "стрілочники" уже призначені.

Розгром рашистів - неминучий
Читайте також: Російський корабель прийшов точно за адресою, моряків "спишуть на берег" для боїв проти ЗСУ