xcounter
#

Російський корабель прийшов точно за адресою, моряків "спишуть на берег" для боїв проти ЗСУ

312074
Останній парад ворожого ЧФ РФ, фото ілюстративне
Останній парад ворожого ЧФ РФ, фото ілюстративне

Схоже, у росіян остаточно вичерпались резерви для поповнення військ. Тому матросів бойових кораблів "запрошують" перейти в сухопутні частини, і байдуже на ті "Калібри"

Країна-агресор продовжує "приховану мобілізацію", прийоми якої стають все більш чудернацькими.

Defense Express із власних джерел стало відомо, що морякам кораблів Чорноморського флоту РФ командування пропонує добровільно стати до лав частин нової батальйонно-тактичної групи, призначеної для ротації сухопутних частин Південного військового округу РФ, які несуть втрати в боях проти ЗСУ.

Читайте також: У Польщі "зникла" сотня танків T-72M1R: в Україні невдовзі може з’явитися більше "важкої" броні
В боях проти ЗСУ вже розгромлена 126-та бригада берегової оборони ЧФ РФ, фото ілюстративне

Це вказує, що у ворога остаточно вичерпались резерви для швидкого поповнення втрат у частинах. В останній раз Росія використовувала військових моряків для боїв на суходолі під час Другої світової війни, у тому числі – коли доводилось розформовувати екіпажі знищених або заблокованих військових кораблів.

На 47-ий день вторгнення уже можемо стверджувати, що рашистський ВМФ із ганьбою пройшов цю війну проти України, та не зміг адекватно розпорядитись наявними силами. Єдине завдання, яке повністю змогли виконати орки – це захоплення острова Зміїний, і то для чого довелось зосереджувати буквально шквальну перевагу в засобах ураження.

Супутникове фото острова Зміїний, зроблене після атаки орків

Морська блокада портів "Великої Одеси" та Миколаєва утримується поки що лише тому, що кораблям орків на морі поки ніхто не протидіє. При цьому є інформація у відкритих джерелах, що морські порти на півдні Одеської області, що прилягають до гирла Дунаю та Чорного моря – продовжують роботу.

Рашистам не вдалась провокація із "дрейфуючими мінами", які начебто поставили ВМС України. Орки так і не змогли реалізувати свій план по висадці морського десанту біля Одеси, і навряд чи уже зможуть, бо майже всі частини морської піхоти ВМФ РФ утилізовані в боях проти ЗСУ.

Збройні Сили України успішно впорались з утилізацією морської піхоти ВМФ РФ, фото ілюстративне

Завдяки результативному удару по гавані Бердянська знищено ворожий БДК "Саратов", ще два десантні кораблі – пошкоджено. Були повідомлення про те, що наша берегова оборона пошкодила фрегат ЧФ РФ "Адмирал Эссен" та можливо навіть втопила патрульний корвет "Василий Быков".

Ну і не менш показова деталь – щоб завдавати удари ракетами "Калібр" по нашій території, орки не виходять далі за акваторію окупованого Севастополя. Можливо, так щільно ховаються під "парасольку ППО", а може і пального на часті виходи в море не вистачає.

Схоже, на цьому тлі в Кремлі і вирішили, що флот – це тепер абсолютно непотрібний рід військ, і матросів можна сміливо кидати в "котел" сухопутних боїв.

Погром російського флоту в Бердянську, який влаштували ЗСУ 25 березня 2022 року
Читайте також: Маршрут російського корабля, або чому крейсер "Москва" досі не потонув після ганьби біля Зміїного