xcounter
#

В армії РФ пішли перестрілки між мародерами: буряти та кадирівці не поділили награбоване

12907
В армії РФ пішли перестрілки між мародерами: буряти та кадирівці не поділили награбоване

В армії РФ процвітає мародерство, яке дуже швидко перетворює її на окремі банди

Вкрай низька дисципліна в армії РФ, яка до того ж сегментована за етнічним принципом, вже почала давати цілком логічні сходи - відбулась перестрілка між бурятами та кадирівцями, причиною якої став розподіл награбованого. Про такий випадок, який відбувся днями в окупованій Киселівці Херсонської області, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"В нічному інциденті відзначились по понад 50 учасників з кожного боку. Точна кількість поранених і загиблих наразі невідома", - зазначають розвідники.

Читайте також: З яких дір лізуть в Україну рашисти, що дивуються асфальту та крадуть унітази: фото реального життя у РФ

Як зазначається, кадирівці не беруть участь у бойових діях, здебільшого стоячи на другій лінії у ролі загороджувальних загонів. Користуючись цим вони активно мародерять будинки, поки у боях зазнають втрати інші. Логічно, що в цих умовах, питання конфлікту кадирівців з будь-яким іншим підрозділом армії РФ був лише питанням часу. І першим, судячи з усього, не витримали саме буряти.

Також абсолютно логічним є і сам факт перестрілки, бо армія, яка перейшла на тотальне мародерство у вкрай короткий час перетворюється на окремі банди. Тим паче, що підґрунтя до такого процесу в армії РФ закладено шляхом формування підрозділів за національною ознакою.

кадирівці
Формувати військові частини за принципом національності - вкрай необачне рішення

Поступове перетворення із регулярної армії на збіговисько військових злочинців говорить і інше повідомлення від ГУР. В окупованій Федорівці Запорізької області частина рашистів відмовилась виконувати бойові завдання, бо їм "обіцяли легку прогулянку з мінімальним ризиком". Розбиратися з "відмовниками" приїхало ФСБ, яка традиційно всіх незгодних вивозить "у невідомому напрямі".

Також вкрай ілюстративна річ - виконання "замполітами" армії РФ своїх функцій з підтримки дисципліни - дошки пошани та ганьби. Напевне, на їхню думку колективне осудження має вплив на мародерів.

Але насправді щось змінити у ситуації критичного падіння дисципліни вже вкрай важко. Принаймні війна та мародерство у головах рашистів вже злилось в єдине ціле. Свідчення цьому - перехоплення розмови окупанта, яке оприлюднила Служба Безпеки України.

З цієї розмови стає остаточно зрозумілим, що для рашистів втрати 2/3 підрозділу - ніщо у порівнянні із можливістю намародерити навушники або монітор.

Читайте також: Пропагандони РФ знайшли "унікальний" спосіб "збивати" українські Bayraktar TB2
ТЕГИ Війна