xcounter
#

У РФ закінчуються бронежилети: мобілізованим прислали згнилі радянські, часів Афганістану (фото)

5329
У РФ закінчуються бронежилети: мобілізованим прислали згнилі радянські, часів Афганістану (фото)

Проблеми із забезпеченням в армії РФ докотились до бронежилетів

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало вкрай показові для всього стану армії РФ світлини: згнилі радянські бронежилети.

Саме їх мали надати для нових партій відмобілізованих рашистів. Як пишуть розвідники: "12 березня російська залізниця доправила «новобранцям» вантаж із 5006 одиницями бронежилетів. По прибутті вантажу з’ясувалось, що тканина бронежилетів практично повністю згнила, а металеві бронепластини проіржавіли".

Читайте також: "Танок страху" з кабіни Ка-52 та стрільба наосліп: пропагандисти РФ зганьбились черговим відео

Ці бронежилети, якщо вірити накладним були знайдені не на смітнику, а знято з "тривалого зберігання". У будь-якому випадку це вже мотлох, який вже нікого не від чого не захистить. Також цікаво, що на фото вже російські бронежилети часів війн у Чечні. Але згідно з накладною у парті наймасовішим бронежилетом був 6Б3ТМ.

"Броники" 6Б3ТМ - це 12-кг раритет, який був розроблений у 80-х роках під час війни в Афганістані.

У 2022 році такий бронежилет цікавіший лише, як предмет колекціонування, ніж реальне бойове спорядження. Проте, для сучасної РФ, скоріш за все тепер це нова реальність. Принаймні з виробництвом сучасного комплекту "Ратник" у Кремля вже почались проблеми.

Читайте також: РФ звинуватила Україну у обстрілі селища у Брянській області де розгорнуто польовий табір рашистів
ТЕГИ Війна