xcounter
#

Логічний кінець: рашиста "Людоєда" ліквідували, його родичі навіть не забрали тіло з морга у РФ

170724
Логічний кінець: рашиста "Людоєда" ліквідували, його родичі навіть не забрали тіло з морга у РФ

"Людоєд" прославився поєднанням позивного, бідканням, що йому мало новобранців та колишньою посадою - директор цвинтаря

Цілком ілюстративна ситуація сталась з рашистом, який став відомим завдяки своєму доволі "крикливому" позивному "Людоєд" та з яким російські воєнкори зробили мотиваційний сюжет з "рекламою" мобілізації.

Ще у жовтні з ним взяли інтерв'ю в якому він зміг поєднати заклик не боятися ставати гарматним м'ясом та бідкання на те, що у його підрозділі залишилось лише 7 бійців. Особливої пікантності ситуації додало те, що сам "Людоєд" до мобілізації працював директором кладовища.

Читайте також: Для ВМС ЗСУ може "звільнитися" більше ракет Harpoon, щоб тримати у страху флот РФ у Чорному морі

У будь-якому випадку, як пишуть самі рашисти, виявилось, що його тіло лежить у морзі ще з 14 листопада. Його тіло нікому не потрібно й на його поховання збирають гроші за принципом "хто скільки може".

В цій ситуації цікаво й те, що сюжет з "Людоєдом" вийшов на початку жовтня, а через півтора місяця його тіло вже було на території РФ у морзі.

Враховуючи логістику доставлення "вантажу 200" до РФ, або вірогідність того, що "Людоєд" міг померти вже у шпиталі на території РФ, то з високою долею вірогідності він був ліквідований ледь не одразу після свого інтерв'ю рашиським пропагандонам.

Читайте також: Рашисти теж хочуть "ноу-хау" на полі бою, яке вже є в ЗСУ: з’явиться воно в окупантів не швидко
ТЕГИ Війна