xcounter
#

На мобілізацію у РФ почав кликати командир з позивним "Людоєд", який жаліється, що у нього залишилось лише 7 бійців

5540
У армію РФ вже зове колишній директор кладовища з позивним "Людоєд"
У армію РФ вже зове колишній директор кладовища з позивним "Людоєд"

З підрозділу у рашиського командира з позивним "Людоєд" залишилось лише третина, тому він закликає "чмобіків" йти прямо до нього

Схоже, що мобілізація у РФ проходить настільки "стаханівськими" методами, що пропагандисти РФ публікують щось вже з серії специфічного чорного гумору.

Справа в тому, що російське видання "Московский комсомолец" опублікувало матеріал, в якому командир підрозділу з позивним "Людоєд" закликає не боятися мобілізації. Мовляв, нічого страшного у тому, щоб піти воювати проти України немає. Але далі, цитата:

Читайте також: Чи справді рашисти перегнали на фронт "індійські" Т-90S, і чи є "мангали" на цих танках

"Людоєд" поскаржився на те, що з 19 числа з 23 осіб у нього залишилося 7, тому люди йому потрібні. Він закликав новачків не боятися".

мобілізаційний резерв рф

Виходячи з цього не дуже зрозуміло чого саме "чмобіки" не мають боятися: самого "Людоєда" чи все ж таки Збройних Сил України. Особливо, якщо врахувати й іншу фразу рашиста, знову цитата: "першу атаку треба пережити, до цього необхідно бути готовим з моральної точки зору". Виходячи з цього, скоріш за все, на підлеглих "Людоєда" після вже першої атаки чекає щось страшніше...

Особливої пікантності всій цій ситуації додає те, що сам "Людоєд" раніше працював директором кладовища, а воює вже три місяці і йому все подобається. Тому він закликає мобілізованих хучніше приїжджати до нього.

Для того, щоб не було питань, мовляв, такого не може бути навіть у РФ, просто докладаємо саму публікацію в оригіналі.

Нагадаємо, що з огляду на статистичну інформацію під час мобілізації у РФ увагу більш приділяють регіонам з переважною більшістю саме росіян, як національності. Зокрема у відсотковому відношенні призов з європейської частини РФ значно більший ніж у "національнтх" суб'єктах РФ.

Читайте також: ЗСУ давлять рашистів на півдні під Херсоном та використовують тактику SAS, поки окупанти бідкаються на втрату керування військами
ТЕГИ Війна