xcounter
#

ДП "Антонов" анонсував держаудит, крім винних у втраті Ан-225 "Мрія" треба шукати ще й гроші після схематозів Бичкова

ДП "Антонов" анонсував держаудит, крім винних у втраті Ан-225 "Мрія" треба шукати ще й гроші після схематозів Бичкова
14388

Пошук грошей на підприємстві вирішили прикрити "акумулюванням додаткових ресурсів на відбудову соціальної інфраструктури"

Державне підприємство "Антонов" анонсувало проведення державного аудиту діяльності підприємства – про це повідомляє саме підприємство з посиланням на виконуючого обов’язки гендиректора Євгена Гаврилова.

"Аудит має на меті встановити, чи ефективно використовувались кошти та майно, стан та достовірність бухгалтерського обліку й фінансової звітності, а також дотримання законодавства про закупівлі", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Що з "Мрією" та з іншими літаками "Антонова": нові кадри з аеропорту "Гостомель" (відео)

Тобто, якщо говорити просто – в "Антонові" вирішили розібратися, куди поділися кошти підприємства. Так, ще до війни керівництво "Антонова", передусім й тодішній генеральний директор Сергій Бичков, було замішане в низці махінацій та схематозів – детальніше про це Defense Express розповідав в окремому матеріалі.

Кіль знищеного Ан-26
Кіль знищеного Ан-26 "Авіаліній Антонова" в Гостомелі, джерело - Facebook-сторінка журналіста Олександра Загородного

Здається, "розгрібати" або ж просто приховувати ці провали доведеться новому керівництву, яке вже заявило про необхідність "акумулювати додаткові ресурси на відбудову соціальної інфраструктури для величезної кількості співробітників "Антонова", які жили у Гостомелі".

Отже, "Антонову" треба не тільки шукати винних у втраті "Мрії" (нагадаємо – за це було усунено з посади Сергія Бичкова, а СБУ відкрила справу проти керівництва "Антонова"), але й шукати, куди ж поділися гроші...

Читайте також: Відео аеродрому у Гостомелі після боїв: що залишилось від Ан-225 "Мрія", Ан-22 "Антей" та бази ДП "Антонов" (відео)