xcounter
#

"Білі вовки" за місяць знищили понад сотню цілей: десятки танків, артилерія, склади з БК і багато іншого

2424
Скріншот з відео СБУ, ілюстративне зображення
Скріншот з відео СБУ, ілюстративне зображення

Російські цілі були знищені передусім за допомогою FPV-дронів та "бомбами з БПЛА"

Спецпідрозділ "Білий вовк" Центру спецоперацій "А" Служби безпеки України протягом червня знищив 119 цілей російського окупаційного війська – про результати діяльності своїх бійців звітує пресслужба відомства.

Причому, судячи з відео, цілі було знищено передусім за допомогою "бомбометання" з безпілотних літальних апаратів, а також за участі FPV-дронів, які теж вміють ефектно нищити техніку рашистів.

Читайте також: Рідкісну ціль уражено з БПЛА, бійці СБУ "дістали" російський "Зоопарк"

Серед ворожих цілей, які опинилися під прицілом "Білих вовків", є зокрема й 23 танки, вісім БМП та дві МТ-ЛБ. Також було знищено 18 броньованих машин і ще три військових автомобілі, а також дві одиниці спеціальної техніки.

Знищено 10 артилерійських систем та РСЗВ, два засоби радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби.

СБУ FPV-дрон
Спецпризначенці СБУ ефективно нищать російську техніку з повітря

Серед усього "Білі вовки" також завдали ударів по 34 ворожим бліндажам і ще 11 вогневим позиціям, а також трьом складам з БК і трьом місцям зосередження окупантів.

Окремо відзначається, що внаслідок ефективних дій було знищено близько 40 російських військових, ще 110 завдано поранення.

Українські військові активно використовують на полі безпілотні літальні апарати для знищення російської техніки, зокрема і FPV-дрони – про справжню ефективність та місце у строю таких дронів-камікадзе Defense Express розповідав в окремому матеріалі.

FPV-дрон
Фото: АрміяInform

Разом з тим, варто згадати, що таку зброю використовують й окупанті, і навіть ймовірно могли запустити масштабне серійне виробництво, тож до такої загрози треба мати ефективні засоби протидії.

Читайте також: Ефектне використання дронів проти рашистів: два удари на 50 млн доларів та нічне "полювання" СБУ