xcounter
#

ЗСУ знищили колону бронетехніки рашистів: детальне відео розгрому ворожих танків та БМП

15416
Знищена російська бронетехніка, стоп-кадр з відео
Знищена російська бронетехніка, стоп-кадр з відео

Оператор розвідувального БПЛА "вполював" колону російської бронетехніки, яку накрили українські артилеристи

Сили оборони України витісняють окупантів на Бахмутському напрямку — нещодавно у мережі з’явилося цікаве відео, як артилеристи ЗСУ за допомогою оператора розвідувального БПЛА знищили цілу колону бронетехніки російського окупаційного війська.

Так, оператор розвідувального БПЛА з підрозділу "Очі" вполював одразу шість російських машин — три основних бойових танки і три бойові машини піхоти рухалися дорогою неподалік від Кліщіївки.

Читайте також: Яка новітня система допомагає ЗСУ перестрілювати артилерію рашистів у контрбатарейній боротьбі
танк БМП РФ техніка
Колона російської бронетехніки з двох танків та трьох БМП, стоп-кадр з відео

Координати ворожої колони отримали артилеристи ЗСУ і наші гармаші почали відпрацьовувати по ворожій бронетехніці, першими ж ударами зупинивши рух ворожої колони.

Артилерія ЗСУ знищено танк БМП
Оператор БПЛА скоригував вогонь артилеристів по ворожій колоні

І хоча екіпажу однієї з ворожих БМП таки вдалося розвернутися і втекти в протилежному від руху колони напрямку, низка машин були успішно уражені нашою артилерією.

Так, у результаті два російські танки Т-80БВ отримали пошкодження, водночас дві бойові машини піхоти були вщент спалені нашими артилеристами.

танки БМП знищено
Пошкоджені та знищені танки та БМП ворога

Щодо окупантів, які знаходилися всередині цієї техніки, то після того, як вони повилазили зі своїх машин і почали тікати, артилерія ЗСУ відпрацювала по них вже касетними боєприпасами.

касетні боєприпаси ЗСУ
Удар касетними боєприпасами по техніці та живій силі ворога

Нагадаємо, як раніше відзначила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, українські військові просуваються на південному фланзі Бахмута, звільнивши від окупантів протягом минулого тижня 3 кв. км на цьому напрямку.

Важкі бої точаться зокрема і в районі села Кліщіївка, звільнення якого від російського війська досить важливе для подальших успіхів наших військових безпосередньо у Бахмуті.

Читайте також: Ту-22М3 знищено: красномовне фото результату роботи невідомих дронів та важливі деталі