xcounter
#

ЗСУ показали "бойовий матюгальник", який вкаже ворогу адресу російського корабля (відео)

27118
Наші військові демонструють морально-психологічну перевагу над противником
Наші військові демонструють морально-психологічну перевагу над противником

Наші бійці креативно використовують засоби ведення пропаганди, щоб зберігати життя своїм побратимам

На одній із ділянок фронту бійці Збройних Сил України обладнали щось на кшалт "бойового матюгальника" - проста колонка з програвачем, із якої лунають заклики оркам здаватись, звучать гротескні обіцянки "дати горілки та ковбаси по 2.20", і для більшої гротеску це звучить з акцентом, наче як у німців у кіно про Другу світову війну.

Показово, що орки не стали у відповідь чинити вогневий вплив на наш "бойовий матюгальник", кажучи неакадемічно – "проковтнули" тролінг від наших бійців.

Читайте також: Як в тирі: три ракети - три цілі - десантники показали роботу з ПТРК "Стугна"

Одна із особливостей цієї війни – хоча рашисти самі задали її "тотальний" характер на знищення, Україна не полишає спроб інформаційного впливу на противника, з метою похитнути "бойовий дух" в стані орків.

Найбільш яскравими в нашому інформаційному просторі стали звістки про створення так званого "легіону "Свобода России" (цікаво, що тут ніхто не провів аналогії з "власовцами", вони ж РОА, "Русская освободительная армия"). Ну і також – ухвалений Радою закон про те, що рашисти, які здадуться в полон разом із своєю технікою, можуть розраховувати на щедрі виплати з державної казни. Щоправда, "з тієї сторони" фронту відгуку поки не було, окрім солдата, що здав свій танк. Та пілота рашистського Ми-8, що начебто перегнав свій гвинтокрил в Україну на початку березня цього року.

Солдат рашистів "Міша" поки став єдиним, що здався разом з танком в полон ЗСУ

Але дивно, що в інформпросторі "не зачепились" повідомлення з відкритих джерел про те, що наші військові як мінімум двічі у березні 2022 року повідомляли про факт застосування "агітаційних" снарядів проти орків.

За допомогою таких боєприпасів розкидались листівки з інструкцією рашистам, як правильно здаватись у полон.

"Матюгальники" та "агітаційні" снаряди як засіб впливу на противника від ЗСУ – це як наче "привіт з минулого". Але з іншої сторони, орки досі не були помічені в спробах вести інформаційний вплив у відповідь, проти наших солдат та офіцерів. (Або ж - про це поки не було повідомлень у відкритих джерелах).

Сподіваємось, це буде перший із серії подібних текст про те, як Збройні Сили України креативно використовують засоби пропаганди проти ворога, щоб зберегти побільше життів наших бійців.

Провали в ІПСО орків також заслуговуватимуть окремого аналізу, уже після нашої Перемоги
Читайте також: Світовий бестселер: гранатомет Carl Gustaf вже в Збройних Силах України - чим він крутий