xcounter
#

Як виглядає "жорстка посадка" вертольота на думку міноброни Білорусі: РФ втратила ще один Ми-24

5803
Як виглядає "жорстка посадка" вертольота на думку міноброни Білорусі: РФ втратила ще один Ми-24

Російські "ВКС" втратили ще один свій гелікоптер Ми-24

Пресслужба міністерства оборони Республіки Білорусь повідомляє, що сьогодні, близько 13:30 у Барановичском районі "здійснив жорстку посадку" гелікоптер Ми-24. За даними білоруського оборонного відомства, члени екіпажу гелікоптера "отримали тілесні ушкодження", а причина аварії гелікоптера встановлюються комісією.

Втім, у мережі вже з’явилися фото з місця катастрофи, опубліковані зокрема дослідниками з "Беларускі Гаюн", на яких ми можемо детальніше роздивитися, як же само виглядає та сама "жорстка посадка гелікоптера, який належить російським так званим "ВКС":

Читайте також: Рашисти використовували вертольоти Ми-24, щоб атакувати позиції наших ЗРК
Ми-24 впав у Білорусі
Російський Ми-24 впав у Білорусі, фото – MotolkoHelp

Як відзначається, гелікоптер здійснив "жорстку посадку" поблизу траси М1, орієнтовно між містами Іванцевичи та Барановичи. Водночас чи вдалося вижити екіпажу гелікоптера наразі незрозуміло.

Але маємо загалом позитивну новину про "-1 гелікоптер Ми-24 у російського війська. Нагадаємо, що нещодавно один Ми-24 також відмінусували Сили оборони України вже безпосередньо на полі бою, про що вчора, 21 червня, відзвітував Генштаб ЗСУ.

Водночас Defense Express раніше розповідав, скільки всього Ми-24 може бути у "ВКС" РФ і як часто вони їх втрачають, і тут ситуація виходить наступна – що до повномасштабного вторгення окупанти мали в активі загалом 100 Ми-24 (всіх модифікацій) і ще близько 60 модифікацій Ми-35М.

А загалом з лютого 2022 року окупанти могли за консервативними оцінками втратити 15 своїх Ми-24 та Ми-35 – це тільки підтверджені на фото чи відео втрати.

Читайте також: Білоруси будуть нову "лінію Хреніна", тепер ближче до Польщі: у хід ідуть "зуби дракона", покришки, колоди і дошки