xcounter
#

Як бійці ЦСО "А" кошмарять рашистів FPV-дронами: відео з влучними ударами по техніці окупантів

5087
Скріншот з відео СБУ
Скріншот з відео СБУ

Серед цілей – як вантажівки, так і броньована техніка та РСЗВ

Спецпризначенці СБУ з Центру спеціальних операцій "А" продовжують ефективно використовувати безпілотники для ураження озброєння та військової техніки російського окупаційного війська – чергову відеопідбірку з "подарунками з неба" для окупантів опублікована на Youtube-каналі СБУ.

На кадрах демонструється ураження FPV-дроном низки цілей – як звичайних вантажівок росіян, так і броньованої техніки, зокрема й танків, а також реактивної системи залпового вогню БМП "Град".

Читайте також: Окупанти вирішили перетворити Т-72 на "кінотеатр", контррозвідка СБУ надала просту та ефективну відповідь

Раніше у СБУ також публікували відео з ефективним використанням тих же FPV-дронів проти російських комплексів спостереження, які стежили за переміщенням наших військових – у результаті було уражено дві системи "Гренадер" та одна "Муром".

Раніше Defense Express розповідав про те, наскільки легко навчитися керувати таким безпілотником і яка реальна ефективність та місце у строю FPV-дронів на полі бою.

FPV-дрон
Оператор FPV-дрона. Фото: АрміяInform

Водночас рашисти також активно використовують FPV-дрони на полі бою і останнім часом активізували цей напрямок – раніше ми розповідали про декілька ідей ворога, які також можна застосувати.

Читайте також: Ефектне використання дронів проти рашистів: два удари на 50 млн доларів та нічне "полювання" СБУ