xcounter
#

У РФ для захисту від дронів почали ставити солянку з С-400, "Панцирів" та арктичних машин у напряму Москви (відео)

8110
Пускові комплексу С-400
Пускові комплексу С-400

Посилення ППО для захисту саме Москви з перетягуванням сил з інших напрямків насправді чудова новина, бо наразі "бавовна" систематично виникає у зовсім інших регіонах РФ

У РФ намагаються посили протиповітряну оборону центрального московського регіону, вочевидь - після ураження невідомими БПЛА головної резиденції Путіна у Кремлі.

На відео, яке зняли під Тулою самі росіяни, більше того, навіть назвавши місце розташування нової позиції ППО - район населеного пункту Осінова гора, зафіксовано машини ЗРК С-400, ЗРКГ "Панцирь".

Читайте також: Повітряні Сили України підтвердили - "гіперзвуковий" Х-47 "Кинжал" збито, головний міф РФ про аналоговнєт знищено

А серед цікавинок - машину на базі арктичного тягача ДТ-30. Зазначимо, що на базі ДТ-30 існує й арктична версія ЗРК "Тор", але якість відео не дозволяє провести точнішу ідентифікацію. Але поява під Тулою арктичних машин вказує на те, що для посилення протиповітряної оборони стягуються всі наявні засоби, шляхом перекидання з інших регіонів, тим паче оголяючи Арктику, де створення оборонних рубежів було національною програмою.

ДТ-30

Й розгортання додаткових сил ППО саме під Тулою є прямою ознакою, про посилення захисту саме Москви. При цьому сам центральний московський район історично у РФ й так є найбільш потужним та насиченим найновішими засобами.

А, якщо не брати до уваги події у Кремлі, то бавовна на дійсно важливих стратегічних об'єктах РФ останнім часом генерується у зовсім іншому напрямі:

Водночас удар по аеродрому "Сеща" у Брянській області - авіабази 566-го військово-транспортного авіаполку "ВКС" РФ на Ан-124 "Руслан", є скоріш виключенням у серії атак на стратегічні об'єкти РФ. Водночас посилити ППО рашисти вирішили саме у напряму Москви.

ппо москви

Й зрештою, для продовження появи у РФ "бавовни" на дійсно стратегічних об'єктах - це доволі непогана новина. А також ознака того, що комусь у Кремлі дійсно страшно.

Читайте також: Рашисти на МТ-ЛБ встановили й 57-мм зенітку С-60: колекція шушпанцерів поповнилась новим зразком