xcounter
#

Безпілотники літають в РФ як у себе вдома: відео нового удару БПЛА

4196
Під час пожежі на Ільському НПЗ, Фото ілюстративне
Під час пожежі на Ільському НПЗ, Фото ілюстративне

В ніч з 3 на 4 травня було уражено щонайменше два об’єкти у РФ

Безпілотники продовжують літати по території РФ та активно влаштовують "бавовну" на російських об’єктах – про чергову "неспокійну ніч", а саме про пожежу на Ільському нафтопереробному заводі, що в Краснодарському краї, повідомив місцевий губернатор Веніамін Кондратьєв – загорівся резервуар з нафтопродуктами.

Водночас російські ЗМІ додають більше інформації і відзначають, що причина пожежа – влучання безпілотних літальних апаратів. За непідтвердженими даними, всього до атаки було залучено чотири БПЛА, внаслідок атаки один резервуар знищено і ще один – пошкоджено.

Читайте також: Скільки ракет Х-55 під ядерну БЧ може бути в росіян, і чому вони їх відстрілюють по Україні

Крім того, "неспокійна ніч" також була і в Ростовській області на Новошахтинському заводі нафтопродуктів, який теж було атаковано безпілотними літальними апаратами. Як повідомляє губернатор регіону, БПЛА влучив у конструкції міжцехової естакади, що знаходиться на етапі будівництво, внаслідок чого виникла пожежа.

Водночас повідомляється також й те, що в Ставрополі горить склад паливно-мастильних матеріалів – причина пожежі водночас наразі невідома.

Загалом протягом останніх днів безпілотники в РФ – це вже звичне явище. Зокрема вчора повідомлялося про успішне ураження двох стратегічних об’єктів РФ. По-перше, це Таманський перевантажувальний комплекс зрідженого газу та нафтопродуктів – рашисти називають його найбільшим в Чорноморському регіоні.

РФ пожежа атака БПЛА нафта
Пожежі у РФ на різних об’єктах вже звичне явище останнім часом, фото ілюстративне

По-друге, це аеродром "Сеща" в Брянській області, авіабаза для 566-го військово-транспортного авіаполку так званих "ВКС" РФ, що має на озброєнні Ан-124 "Руслан".

Крім того, вчора також було здійснено удар дронами по Кремлю – це вперше за 81 рік, коли він зазнав атаки, і під час неї була уражена головна резиденція Путіна – будівля Сенатського палацу.

Читайте також: Рашисти вигадали нову ракету зі "скляними кульками", яка перетворює на решето їхні "КамАЗи"