xcounter
#

Штраф у півтора мільярда за "Адмирала Кузнецова" або як у РФ шукають "крайнього" за ще одну "Москву"

15729
Штраф у півтора мільярда за "Адмирала Кузнецова" або як у РФ шукають "крайнього" за ще одну "Москву"

Критичний стан єдиного авіаносного крейсера змушує рашистів активно перекладати відповідальність з одних плечей на інші

Головне управління розвідки Міноборони України підтверджує, що єдиний авіаносний крейсер рашистів "Адмирал Кузнецов" йде слід за "Москвою" і перебуває у доволі "важкому" стані.

Так, ще під час підготовки до переміщення корабля з сухого доку до одного з причалів виявилося, що крейсер не здатен йти власним ходом, а перемістити корабель буксирами не змогли через критичний стан корпусу.

Читайте також: Рашисти "влаштували" пожежу на своєму єдиному авіаносному крейсері "Адмирал Кузнецов"
адмирал кузнецов авіаносець
Російський єдиний авіаносний крейсер "гине на стоянці"

Фахівці-судноремонтники винесли доволі чіткий "вирок" кораблю – його стан не дозволяє спустити його на воду, бо інакше він просто потоне. І у зв’язку з ситуацією, що склалося, у РФ вже почали "гратися" у традиційне для себе перекладання відповідальності.

Так, наприклад, командування флоту висунуло штраф розміром у півтора мільярда рублів керівництву 35-го судноремонтного заводу за "зрив термінів ремонту та невиконання контракту".

адмирал кузнецов крейсер
"Адмирал Кузнецов", фото ілюстративне

Разом з тим, посадовці заводу опублікували лист, в якому йдеться про таке – що, мовляв, стан "Адмирала Кузнецова" – не їхня провина, і наразі є велика ймовірність, що винними зроблять військове представництво, яке стежило за ремонтними роботами.

Зрештою, сьогодні залишається "загадкою" хоча б приблизні терміни завершення ремонту (якщо такі взагалі можуть існувати) єдиного авіаносного крейсера РФ та чи повернеться він взагалі колись на службу.

Читайте також: Ремонт авіаносця "Кузнецов" у рашистів "йде за планом", але ввід у стрій відклався через "неочікувані дефекти"