xcounter
#

Російські ракети "відмовляються" летіти в Україну і роблять "хлопки" в Бєлгородє

10115
Пуск ракети ОТРК "Искандер"
Пуск ракети ОТРК "Искандер"

Ракети типу "бумеранг" – у Бєлгороді знову не зміг "Іскандер", у Херсоні – справжній ракетопад

У мережі з’явилося нове відео невдачі російського оперативно-тактичного ракетного комплексу "Искандер", що запускає свої ракети з пускового району поблизу Бєлгорода.

Цього разу росіяни, спостерігаючи за цим "чудом" російського ОПК, на власні очі побачили "демілітаризацію" одразу двох ракет цього ОТРК, які були випущені по Україні.

Читайте також: Після "Іскандерів" у рашистів відмовляються летіти й зенітні ракети (відео)

Так, розпочинається відео з того, що перша ракета просто летить вниз. "Она не взлетела", – коментує цю подію один з тих, хто був присутній поруч у момент фільмування цієї події.

отрк
Момент падіння першої ракети

Друга ракета влаштувала справжнє "шоу" – за секунду після пуску ракета закрутилася і теж пішла вниз – як завжди, безцінною у цьому моменті є реакція тих, хто її фільмував.

"Танок у небі" від другої ракети

"Что с ней?", – дивується перший голос. "Та шо ж ты у нас-то спрашиваешь?", – відповідає інший. Дійсно, питати треба в російського ОПК, бо таку "опцію" ця ракета демонструє не вперше.

Зокрема, раніше Defense Express розповідав, як балістична ракета ОТРК "Искандер" армії РФ вчергове показала реальний рівень технологічної відсталості військово-промислового комплексу РФ.

Разом з тим, незвичне з ракетами творилося не тільки в Бєлгороді – схоже "шоу" з "ракетами-бумерангами" рашисти продемонстрували і в тимчасово окупованому Херсоні, за непідтвердженими даними, з семи випущених ракет чотири – "повернулися" після пуску.

Читайте також: Туреччина випробувала свій вдосконалений аналог "Нептуна" (відео)