xcounter
#

Рашисти засвітили Т-90М "Прорив" у VIP версії: коли мізків вистачає лише на мародерство

23941
Рашисти засвітили Т-90М "Прорив" у VIP версії: коли мізків вистачає лише на мародерство

Коли одна фото Т-90М "Прорив" ілюструє весь світогляд рашистів

Вкрай показова світлина з найновішим російським танком Т-90М "Прорив" з'явилась у мережі. І в ній просто показово все. На самому танку нова маскувальна сітка типу "Накидка", яка, відповідно до заяв рашистів, має маскувальні можливості у тепловізійному та радіолокаційному спектрі.

Але така доволі коштовна річ (існує інформація про її вартість у декілька тисяч доларів) абсолютно даремна. Бо рашисти наварили на башту щось вкрай схоже на секцію сітчастого паркану. Скоріш за все у спробі захиститися від Javelin. Тобто, якщо "Накидка" якось там і зменшує помітність, то металевий паркан чудово видний у тепловізор.

Читайте також: РФ застосували гіперзвукові ракети Х-47М "Кинжал" для удару по Вінницький області
Т-90М

Водночас віри у паркан недостатньо, тому на гусеничній полиці намалювали православний хрест, який за їхньою логікою, має відвести високоточну зброю. Картину завершують мисливські трофеї, які були просто намародрені.

Таким чином, на фото не Т-90М "Прорив", а справжня ілюстрація всього світогляду рашистів. Взяти танк, намалювати на ньому z-кви та хрести, прикрасити свідченням мародерства, а штатний додатковий захист знищити відчайдушним колгоспом.

Читайте також: Як ЗСУ можуть застосовувати протирадарні ракети AGM-88 HARM: коли всі варіанти на межі з фантастикою