xcounter
#

Рашисти вчинили "акт доброї волі" та вдарились об ракети HIMARS у Херсоні та Мелітополі

34098
M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел
M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел

Окупанти так і не змогли вирішити проблему зі своєю "дірявою" ППО

В ніч на 8 серпня Збройні Сили України завдали чергові декілька ударів по важливим інфраструктурним об'єктам ворога – по Антонівському автомобільному мосту в Херсоні та по Новокаховському мосту. Про це в ефірі загальнонаціонального марафону заявила керівниккоординаційного прес-центру сил охорони та оборони Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

"Відпрацьовано той самий вогневий контроль, який ми тримали вже кілька діб на цьому напрямку. Він має свої влучні результати. Влучання досить серйозні, як по Антонівському мосту, так і по Каховському мосту", – сказала Гуменюк.

Читайте також: Дешевша за ATACMS: знищити корабель РФ на відстані 650 км з безпілотного HIMARS ракетою PrSM
M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел

Є неофіційні дані, що під час удару по Антонівському мосту ЗСУ не тільки вкотре "продірявили" дорожне полотно, але й також – "накрили" техніку, яка мала відремонтувати цей інфраструктурний об'єкт.

Втім, цієї ночі бойова робота наших M142 HIMARS або ж M270 не обмежувалась лише Херсонщиною. Мер тимчасово окупованого міста Мелітополь Іван Федоров заявив, що ЗСУ цієї ночі ударили по окупантам, що розташувались в районі аеродрому та в промзоні міста. За попередніми даними, в результаті удару загинуло мінімум 100 рашистів.

M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел

Росіяни постійно намагаються нарощувати засоби своєї ППО в прифронтовій зоні. Для захисту Антонівського моста – навіть підігнали баржу з відбивачами, яка має виступати "хибною ціллю»"для ракет з радіолокаційним наведенням. Але ці всі "новації" ніяк не допомогли загарбникам вирішити проблему з їх "дірявою" протиповітряною обороною.

Читайте також: HIMARS для пуску з води: чи реально озброїти кораблі цією високоточної ракетною системою