xcounter
#

Росіяни думають, що наступним по Антонівському мосту "прилетить" від "Нептуна" (фото)

81709
Протикорабельний комплекс "Нептун", ілюстративне фото довоєнних часів
Протикорабельний комплекс "Нептун", ілюстративне фото довоєнних часів

Тому для захисту стратегічно важливої переправи рашисти пригнали баржі спеціального призначення

У відкритому доступі з’явились супутникові знімки, які вказують – для захисту Антонівського моста в Херсоні, "реанімованого" за допомогою сталевих плит, російські окупанти підігнали спеціальні баржі з відбивачами у вигляді арок. Схожі баржі орки уже використовують для захисту свого "Кримського моста".

Читайте також: Рашисти сподіваються, що баржа захистить "Кримський міст" від "Нептуна" (відео)

Раніше Defense Express розповідав, що такого роду баржі мають виконувати роль "хибних цілей" для ракет із радіолокаційним наведенням, іншими словами – служити для захисту лише крилатих протикорабельних ракет типів "Нептун" чи Harpoon, що мають радіолокаційну ГСН. Бо навіть ОТРК "Точка-У" мають інерційну систему наведення. В свою чергу, для наведення M142 HIMARS, M270 і тактичної ракети MGM-140 ATACAMS використовується "мікс" - інерційна система та GPS-навігація.

З вищевикладеного випливає – окупанти намагаються посилити захист Антонівського мосту так, наче вони чекають, що ЗСУ для нового удару по цьому об’єкту застосують взагалі "Нептун".

Баржа російських окупантів, що має виступати як "хибна ціль" для крилатих ракет з радіолокаційною ГСН, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: Рашисти на "Херсонському плацдармі" вирішили "додати роботи" для наших M270 та HIMARS