xcounter
#

Рашисти на "Херсонському плацдармі" вирішили "додати роботи" для наших M270 та HIMARS

144222
M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел
M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел

Окупанти застосують "Зоопарк", щоб "прикрити" відновлені переправи від вогню нашої артилерії

Сьогодні стало відомо, що Збройні Сили України пошкодили Антонівський залізничний міст, що веде до Херсону. І так виходить, що наші захисники уразили усі три основні транспортні магістралі, на яких трималась логістика окупаційних військ на "Херсонському плацдармі".

Але, на жаль, ворог також сидить, "не склавши руки", і доклав зусилля для бодай часткового відновлення своїх логістичних магістралей.

Читайте також: ЗСУ перерізали й залізничний міст поблизу Херсону: відновити швидко точно не вийде (відео)
Карта ударів ЗСУ по логістичним переправам рашистів на "Херсонському плацдармі", інфографіка - Deep State

Одразу з декількох джерел Defense Express стали відомими наступні факти. Щоб певним чином "замінити" пошкоджений Антонівський автомобільний міст, та заодно "прокласти канал" для логістичного забезпечення своїх військ на Криворізькому напрямку рашисти навели одну понтонну переправу через Дніпро в районі Львове. Водночас, окупанти знайшли "оригінальний" спосіб, як відновити ушкоджений Дар’ївський міст через Інгулець – орки просто наклали сталеві плити на пошкоджені ділянки полотна цього мосту.

Армія РФ відпрацьовує розгортання понтонної переправи, ілюстративне фото довоєнних часів

Аналогічний спосіб "відновлення" дорожнього полотна росіяни застосували і для "повернення у стрій" переправи на Каховський ГЕС.

І одразу ж після застосування такого свого "ноу-хау" окупанти вирішили прогнати по цій переправі колонну в понад 400 одиниць різної техніки – танки та САУ, БМП та бронетранспортери, системи "Град" та С-300, ну і паливозаправники – куди ж без них в умовах наступальних дій та постійної загрози ударів ЗСУ по тиловим об’єктам армії РФ.

Рашисти буквально "вчепились" у свої переправи через Дніпро на "Херсонському плацдармі", фото ілюстративне

Окупанти навіть знайшли "магічний" спосіб, як "прикрити" свої переправи від можливих нових ударів ЗСУ – розгорнули контрбатарейну РЛС 1Л219 "Зоопарк" в районі Білозерки.

Що ж, схоже, росіяни вирішили "додати роботи" для наших систем M142 HIMARS та M270, і перетворити кампанію по знищенню їх логістичних переправ на аналог "Битви за Ремангенський міст". Але саме тому ми віримо в ЗСУ, бо наші захисники здатні вирішувати будь-які нетривіальні завдання.

M270, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: ЗСУ вперше показали бойову роботу M270 по російським окупантам (відео)