xcounter
#

Рашисти поповнили свій хіт-парад "втомленої" техніки ЗРК С-400: водій теж був не проти "відпочити"

14422
ЗРК, фото ілюстративне
ЗРК, фото ілюстративне

Окупанти втрапили у курйозну ситуацію зі своїм зенітним ракетним комплексом С-400

Двадцятий день квітня виявився для рашистів "плідним" на казуси – окупанти вкотре продемонстрували приклад "мавпи з гранатою", зваливши бомбу на Бєлгород. Але є й більш "приземлена" ситуація, яка сталася з їхнім зенітним ракетним комплексом – щоправда, на жаль, без "вибухової" складової.

Так, вчора російські ЗМІ повідомили про аварію з зенітним ракетним комплексом С-400, що сталася під Тулою – а саме на шосе М2 в районі селища Прудне під Тулою.

Читайте також: Якщо рашистам не дати FPGA, то їх ракети Х-101 не полетять, а робити Х-50 сенсу не буде

Як відзначається, аварія сталася через водія, який не впорався з управлінням і "впустив" машину в кювет – за непідтвердженими даними, ЗРК їхав спочатку в колоні з 8 машин, але згодом "відстав". Окремо повідомляється, що військового-водія цього ЗРК "продули" на місці і знайшли в його крові алкоголь.

У різних джерелах повідомляється, що подія сталася близько 10:30 ранку 20 квітня – стверджується, що трасу перекрили о 12:00 і загалом ЗРК доволі довго просто лежав на місці.

ЗРК С-400
ЗРК С-400, фото ілюстративне

У контексті цього курйозного випадку згадується й те, як рашисти "хотіли" скинути з мосту свою САУ "Акацію" – з артустановкою в них таке "провернути" не вийшло, а от згодом вниз успішно полетів "Тайфун".

Але з найбільш комічних випадків стався, мабуть, з "Зоопарк-1М" рік тому, коли у РФ вивели з ладу коштовну контрбатарейну РЛС просто не розрахувавши висоту моста.

РЛС
Історія однієї РЛС і моста
Читайте також: Рашисти повісили на БМП-3 рідкісний захист 675-сб3КДЗ, але це їх не "врятувало" від утилізації під Вугледаром